İç aksesuarlar

Araba çanta askısı İç Araba Stowing Tidying Araba Koltuğu Orta Kutu Koltuk Askısı saklama çantası Asılı cep düzenleyici Aksesuarları

₺14.90 ₺22.17
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w384937

Tanım:

Araba Net Cep Çanta Tutucusu, Çanta, Belgeler, telefon veya organize ve ulaşılması kolay tutmak için en çok ihtiyacınız olan değerli eşyalar gibi ekstra eşyaları saklamanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Bu Araba Net Cep Çanta Tutucu kılıfı, yüksek kaliteli esnek, hafif örgü malzemeden yapılmıştır.İç tasarım temiz, erişilebilir ve arka yolcu koltuğunuzda yer kaplamaz.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

EKSTRA DEPOLAMA:

Araba Net Cep Çanta Tutucusu, ön iki koltuk arasındaki boşluğu tamamen kaplar ve onları ekstra yapar storage.It çeşitli otomobil modellerinin sürücü ve yolcu koltukları arasındaki farklı boşluklara göre mükemmel boyuta kadar uzayabilir.

EVCİL HAYVAN BARİYERİ:

Güçlü esnekliğe sahip kalınlaştırılmış polyester elyafı benimsemiş, aynı zamanda arka koltuktaki yaramaz evcil hayvanların günlük sürüşlerinizi rahatsız etmesini önleyen özel bir bariyer görevi görür.

GÜVENLİ SÜRÜŞ:

Net Cep Çanta Tutucusu, gözlerinizi ayırmadan çantanızın içeriğine kolay erişim sağlayarak dikkat dağıtıcı sürüşü azaltmaya yardımcı olur. road.It yolcunuzun ayaklarına uygunsuz çanta yerleştirme ihtiyacını ortadan kaldırır.

BASİT KURULUM:

Bu el çantası tutucusunun kurulumu çok basittir, delme veya çıkartma gerektirmez, basit ve kurulumu kolaydır, konsol kol dayama kutusunun üzerine yeterince uzun ayarlanabilir 2 üst ve 1 alt esnek ip ile bir dakikadan az sürer.

uyumluluk:

Çoğunlukla ön açılır kol dayama kutusuyla uyumlu olan bazı araç konsolları, Yan Açık Kol Dayama Kutusu, Kol Dayama Kutusu Yok, Çift Açık Kol Dayama Kutusu, Spor Kol Dayama Kutusu gibi bu öğeye uymaz.

ÜRÜN detayları: Gerilebilir Net Depolama

Özellikler:

Renk: Kırmızı, Siyah

Model: Normal, Gelişmiş

Boyutu: 40 * 12 * 26 CM

Net ağırlık: 130g

Malzeme: Polyester

Paket içeriği:

1 x Araç Net Cep Çanta Tutucu

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Tip : Koltuk Sırt Çantası
  • Malzeme Türü : ---
  • Kaynak : Anakara Çin