İç aksesuarlar

Araba PU Deri Mat Anti-kick Karbon Gövde Hava Toz Geçirmez Koruma Bagaj Kapağı Sticker BMW İçin X3 G01 İX3 G08 2022-2025

₺681.45 ₺1 048.44
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w383903

Ürün Adı: Araba Gövde Anti-Tekme Pedi

Malzeme: PU Deri

Renk: Siyah, Karbon Siyahı.

BMW X3 G01 IX3 G08 2022-Günümüz için başvurun

Paket:1 adet

Özellik

1. Çizilmeye karşı koruma: Bagaj kapısının iç yüzeyini çizilmelere ve çizilmelere karşı etkili bir şekilde korur. scuffs.By yastıklama ve koruyucu bir tabaka sağlayarak, yüklenen/boşaltılan öğeler ile iç yüzey arasındaki doğrudan teması önleyerek olası hasar riskini azaltır.

2. Kir önleme: Tekme matı, toz, çamur, sıvı ve diğer kirleticilerin gövdeye girmesini önler.Özellikle yağmur veya kar gibi olumsuz hava koşullarında çamur ve su lekelerinin girişini en aza indirerek bagajın içini temiz ve düzenli tutar.

3. Geliştirilmiş konfor: Tekme matı ayrıca genel konfora katkıda bulunur. ride.It bagajdaki gürültüyü ve titreşimleri azaltarak daha sessiz ve yumuşak bir seyahat ortamı yaratır.Ek olarak, yolcuların bagajın içinde daha rahat oturmasını sağlayan ekstra bir ayak dayama alanı sağlar.

Özetle, araba bagajı tekme matı, bagajın iç yüzeyini korumaya, çizilmeleri ve çizilmeleri önlemeye, kir ve kirleticileri dışarıda tutmaya ve sürüşün genel konforunu artırmaya hizmet eder.

Lütfen Not: Resimler sadece referans içindir, gerçek öğenin alınmasına tabidir.Sipariş vermeden önce, lütfen bize arabanın bagaj kapağının fotoğrafını çekin

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • CN : Guangdong
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Modeli : WMFT23'NIN sohbeti