Güzellik ve Sağlık

Roket Rakun sıcak Satış Otomatik mastürbasyon kupası Elektrikli Derin Boğaz Oral Seks Dil Yalama Seks Makinesi Erkekler İçin

₺465.91 ₺1 927.55
  • Tanım
  • Yorumlar (2)
  • Ek bilgi
SKU: w3639

Roket Rakun sıcak Satış Otomatik mastürbasyon kupası Elektrikli Derin Boğaz Oral Seks Dil Yalama Seks Makinesi Erkekler İçin

Bu erkek masturbator, gelişmiş vakum pompası teknolojisine ve benzersiz iç yapıya sahiptir.Bu otomatik erkek masturbator, cinsel dayanıklılığınızı uzatmak ve sizi daha güçlü ve daha uzun ömürlü hale getirmek için penis eğitmeni veya penis eğitim aracı olarak da kullanılabilir. 【Yüksek kaliteli yumuşak malzeme ve temizlenmesi kolay】.

Bu erkek mastürbatörün iç malzemesi saf Japon ithal tpe'den yapılmıştır, gerçekçi 3D TPE parçacıkları sanki bir dil sürekli karışıyormuş gibi mükemmel bir kanal oluşturur, size inanılmaz derecede gerçekçi bir okşama hissi verir ve her duyusal siniri uyarır. penis.It kolayca çıkarılabilen çıkarılabilir bir iç manşona sahiptir bardak ve musluğun altında temizlendi.Kuruduktan sonra, mastürbatöre kolayca geri koyabilirsiniz. 【Sessiz tasarım ve profesyonel garanti】.

Bu erkek masturbator ile, rezonans gürültüsünü önlemek için güç kablosu ses geçirmez pamukla sarılacaktır.Gönül rahatlığı ile getirdiği hazzın tadını çıkarabilirsiniz.Erkek mastürbatör gizliliğinizi korumak için gizli bir kutuda gelir.Ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, profesyonel satış sonrası servisimiz var.1 Yıla kadar iade veya değişim hizmetinin yanı sıra 24 saat satış sonrası hizmet sunuyoruz. 【IPX7 su geçirmez ve USB şarjı】.

Bu erkek masturbator oyuncağı IPX7 su geçirmezlik derecesine sahiptir.Bu erkek masturbator USB üzerinden şarj edilebilir ve dünya çapında kullanım için bir USB şarj kablosu ile birlikte gelir.USB üzerinden şarj etmek, pilleri ortadan kaldırarak yetişkin oyuncak endüstrisinde daha güvenli ve devrim niteliğinde bir ürün haline getirir.Hızlı bir şarjdan sonra, kullanım sırasında gücün bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmadan çeşitli titreşim hızlarının ve kalıplarının keyfini çıkarabilirsiniz ve iki saatlik bir şarj, bir saatlik sürekli kullanıma izin verir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Öğe Türü : Mastürbasyon Kupası
  • Marka Adı : GOTOY'UN
  • Müstehcen Resim : No
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : Silikon
  • Cinsel Açıdan Müstehcen : No