Ev Aletleri

Elektrikli pamuk tiftiği temizleyici, Güçlü Motorlar Giysi,Kazak,Kanepe,Battaniye,Kaşmir için Tüyleri Etkili ve Hızlı Bir Şekilde Giderir

₺685.92
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w35422

[Verimli ve Güçlü] 5W Güçlü motorlu kazak tıraş makinesi yaklaşık 9.000 rpm'de döner, farklı ihtiyaçlarınız için güç sağlar.Kazak tıraş makineleri, benzer kumaş tıraş makinelerinden %50 daha hızlı olan 6 yapraklı paslanmaz çelik bıçakları ve tıraş başlığını yükseltti.

[USB Powered] Bu kumaş tıraş makinesi USB kablosu ile çalışır, tam şarj maksimum 2 saat sürer hours.It kazak, battaniye, perde, halı ve evdeki tüyleri, hapları ve tüyleri giderir furniture.It giysilerinizin yeni ve düzenli görünmesini sağlayacaktır.

[Çoklu Koruma] Bıçak kapağı açıldığında veya yanlışlıkla serbest bırakıldığında kazak tıraş makinesi otomatik olarak duracaktır.İkincisi, makinenin yanlış basılmasını etkili bir şekilde önleyebilen hareket kilidi moduna girmek için güç düğmesine uzun basın.

[Konfor Kolu Tasarımı]Konfor kolu, pamuk tiftiği temizleyicinin ellerinize rahatça oturmasını sağlayan 180 derece dönebilir.Buğu çözücü üzerindeki şeffaf gri tüy bırakmayan tutucu ve anti-statik fırça ayrılabilir.Tüy toplayıcıyı kolayca temizleyebilirsiniz.

[Giyim / Yatak /Mobilya için]Yün ve kablo kazakları, eşarplar, pamuk, keten, battaniyeler, çarşaflar, yorganlar, yorganlar, kanepeler, sandalyeler, minderler perdeler, perdeler ve kanepeler için tekrar temiz ve yeni görünmelerini sağlamak için mükemmel hap sökücü.

Malzeme: ABS

renk: Fotoğraf Rengi

Paket içeriği:

1 * saç top düzeltici

1 * USB kablosu

1 * temizleme fırçası

2 * yedek bıçak

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin