Defterler ve Yazı Defterleri

112 Yaprak / kutu INS Degrade Leke Lekeli Sülfürik Kağıt Not Defteri DIY Günlüğü Scrapbooking Dekorasyon Sevimli not kağıdı Kırtasiye

₺70.42 ₺100.60
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w35401

Yeni ve kaliteli!

Tanım:

1. Benzersiz tasarım: Bu not defteri, diğer notalardan öne çıkmasını sağlayan modaya uygun degrade boyama tasarımını benimser.Her sayfa benzersiz renklerden ve sülfürik asit kağıdından yapılmıştır ve size benzersiz bir yazma deneyimi sunar.

2. Taşıması kolay: Bu not defteri zarif ve küçüktür ve ceplere, çantalara veya okul çantalarına kolayca konabilir, böylece önemli konuları istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde yazabilirsiniz.

3. Çok fonksiyonlu: sadece bir not defteri olarak kullanılamaz, aynı zamanda eskizler, grafiti, günlük planlar veya diaries.It öğrenciler, öğretmenler, sanatçılar ve profesyoneller için uygundur.

4. Yüksek kaliteli malzemeler: Not defterimiz, pürüzsüz ve pürüzsüz bir şekilde yazan yüksek kaliteli sülfürik asit kağıttan yapılmıştır.Hem kurşun kalemler hem de dolma kalemler yüzeylerine yazmak için uygundur ve sayfalara nüfuz etmez veya yapıştırmaz.

5. Güzel renkler: Bu not defteri zengin ve göz alıcıdır, bu sadece hatırlama eğlencesini iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda masanızın veya masanızın muhteşem yaşam rengini artırmak için renk bezemesi olarak da kullanılabilir.

Malzeme: PP, Kağıt

Renk: gösterildiği gibi

Boyut: 70 * 70mm

Paket içeriği: 112 yaprak

Not:

1. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3mm hataya izin verin.

2. Farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterdiğinden, anlayışınız için teşekkür ederiz, gerçek ürün rengi görüntüden biraz farklı olabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : KOQZM