Dış Aydınlatma

Güneş Ampuller Kristal Top 8 Modları 5M LED Dize İşıklar Peri İşıklar Garlands Noel Partisi için Dış Dekorasyon

₺226.90 ₺290.99
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w34891

Geri bildirim 1.As görüşleriniz bizim gelişimi için çok önemli, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ve hizmet ile.lütfen ödülümüz olarak bize beş yıldız vermeyi unutmayın! 2.Öğeleri memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, size en iyi çözümü verebiliriz, size memnuniyetinize hizmet edeceğiz

1. Yüksek kaliteli güneş gazebo ışıkları: Dahili NiMH pil gündüz yeterli güneş enerjisi tasarrufu sağladığında, dize ışıkları geceleri 8 ila 10 saat otomatik olarak çalışabilir.

2. IP 65 su geçirmez: Güneş enerjili peri ışığı katı malzemelerden yapılmıştır ve IP65 su geçirmezlik işlevine sahiptir.Bu özelliği ile 365 gün boyunca kesintisiz çalışmasını ve dış mekan kullanımına uygun olmasını sağlayarak avlu, çim ve çadır için hoş bir atmosfer yaratmaktadır

3. Enerji tasarruflu led ışıklar: Güneş enerjisiyle çalışan 20 süper parlak led ampullü uzun dize, hayatınızın sürdürülebilir kalkınma kavramını uygulamasına ve kalitesini artırmasına olanak tanıyan elektrik ve paradan tasarruf edebilir life.It bir süredir çalıştıktan sonra hala güvenli bir şekilde dokunulabilir, ki bu bir dostu ürün.

4. Çok fonksiyonlu 8 aydınlatma modu: Güzel ve parlak aydınlatma modları arasında dalgalar, kombinasyon, sıralı, kademeli, flaş kovalama, yavaş solma, pırıltı flaşı ve sabit açık bulunur. 8 aydınlatma modu, farklı ışıklar için tüm gereksinimlerinizi karşılayabilir.

5. Yaygın olarak kullanılan: Bu açık balkon ışıkları teras, pergola, bistro, arka bahçe, güverte, barbekü, şemsiye, akşam yemeği, doğum günü, Noel, Yeni Yıl partisi ve daha fazlası için mükemmel bir dekorasyondur.

Belirleme:

adı: 5 metre 20 lambalar (ışık dize açar 2 metre, ampul aralığı 15 cm)

1. İşık rengi: renkli

2. Pil: dahili 600 mAh Nİ-MH pil

3. Lümen: 100LM

4. Şarj süresi: 6 saat

5. Çalışma süresi: 8-10 saat, toplam çalışma süresi 10.000 saatten fazla

6. LED miktarı: 20 adet (Dış çap 24mm)

7. Pil: 1.2 V 600MA

8. GÜNEŞ PANELİ: 2 V 100MA

9. Yaşam süresi: 5000 h

10. Çalışma sıcaklığı: - 20-60°C

11. Dize uzunluğu: 9.5 m

12. Güneş panelinden ilk hisseye kadar olan uzunluk: 2M

Malzeme: ABS

renk: siyah beyaz

Paket içeriği:

1 x Güneş Paneli

1 x Başak

1x20 LED Güneş String Peri Işıklar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ampuller Dahil mi : Evet
  • Sertifikalandırma : hiçbiri
  • Kaynak : Anakara Çin