Ev Mobilyaları

Kanepe Masaları Dar Uzun, altın Odası dekor Loveseat kanepe Kedi kanepe Yastıklar yatak odası Futons kanepe Futon kanepe Nordic sandalye

₺1 529.63 ₺1 986.60
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3446

Konsol Masa ile Şarj İstasyonu: Bu kanepe masa çıkışları ile donatılmıştır dahil 2 standart yuva 120 V / 12A, ve 2 USB bağlantı noktaları 5 V / 2A.bu altın kanepe masa lambaları için günlük şarj ihtiyaçlarını karşılayabilir, cep telefonları, iPad, dizüstü bilgisayarlar, veya diğerleri.

Büyük Kapasiteli Alan: 72.8”L x 9.1”W x 32.2 " H boyutunda. Uzun dar konsol masası, büyük kesit kanepenin/kanepenin arkasına mükemmel bir şekilde gider, kanepenizi uzatacak kadar uzundur ve resimler, süslemeler, lambalar, bardaklar, kitaplar ve daha fazlası için bol miktarda alan sağlar.

Mükemmel Dekorasyon: Altın çerçeve ve beyaz mermer kaplama ahşap rafların birleşimi, üst düzey lüks bir görsel his sunar.Zarif tasarım, onu ev hayatı için daha uygun hale getirir.

Sağlam ve Dayanıklı: Depolamalı konsol masası, sağlam, dayanıklı ve çizilmez, sağlamlığı artıran ve taşıma kapasitesini 100 lbs'ye çıkaran 2 kat boya ve MDF panelli kaliteli demir çerçevelerden yapılmıştır.Ve kanepe masasını sabit hale getirmek için 6 ayarlanabilir ayak ile birlikte gelir.

20 Dakika İçinde Kurulum: Ayrıntılı kullanım talimatları içeren kılavuz, donanım ve aletler dahildir ve her aksesuar kolay kullanım için etiketlenmiştir installation.At aynı zamanda yüzey pürüzsüzdür ve kuru bir bez veya nemli bir bezle temizlenmesi kolaydır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kumaş : Kompozit Kumaşlar
  • Kanepe Genişliği : <2000mm
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Görünüm : Klasik