Araçlar

Endüstriyel Alüminyum Kauçuk Ölçüm Kodlayıcı Metre Tekerleği Endüstriyel Kodlayıcı Aksesuarları Kodlayıcı Tekerlek

₺365.87 ₺475.23
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3389

Endüstriyel kodlayıcı aksesuarları, kodlayıcı tekerlekleri ve kodlayıcı metre tekerleklerinin tümü, dönen bir milin veya doğrusal hareketin konumunu, hızını veya yönünü ölçmeye yardımcı olmak için kodlayıcılarla birlikte kullanılan bileşenlerdir.

Enkoder tekerlekleri tipik olarak alüminyum veya plastikten yapılır ve etraflarında eşit aralıklı yuvalar veya delikler bulunur. circumference.As tekerlek döner, optik veya manyetik bir sensör yuva veya delik düzenindeki değişiklikleri algılar ve bu bilgiyi şaftın dönüş açısını veya doğrusal hareket mesafesini hesaplamak için kullanır.

Enkoder ölçer tekerlekleri enkoder tekerleklerine benzer, ancak ölçülen yüzeyle temas eden bir lastiği veya sırtı vardır.Bu tip kodlayıcı, konveyör bant hızını veya diğer doğrusal hareketleri ölçmek için yaygın olarak kullanılır.

[Malzeme] Alüminyum ve kauçuktan yapılmış, giymek kolay değil, dayanıklı ve kalıcı performance.It ürününüz için harika bir alternatif.

Renk: Siyah

Malzeme: alüminyum + kauçuk

Boyut:

kalınlık:20mm / 0.79 inç

Çevre: 500mm / 19.67 inç

Delik Çapı:6mm / 0.24 inç / 8mm / 0.31 inç / 10mm / 0.39 inç

Paket içeriği:

1 x Kodlayıcı Tekerlek

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Elektrikli Alet Parçaları