Tırnak Sanat ve Araçları

Yeni Japon Tırnak Sanat Toksik Olmayan Ve Kokusuz İçin Parti Tarih Düğün Veya Herhangi Bir Büyük Fırsat

₺53.84 ₺84.20
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3360

NIN668 Aşk Şeffaf Taze Elmas Takı Çevre Koruma İçin Mükemmel Herhangi Bir DIY Tırnak Sanat NIN668

Ürün Özellikleri:

Özellikler:

1. Kalp şekli ve parıltı efekti yüzeyi ile, DIY oluşturarak benzersiz tırnak stilinizi şekillendirecek ve kırılmadan veya solmadan uzun süre korumak için daha güzel ve çekici olacak, iyi yapışması tırnaklarınıza sıkıca yapışmasını sağlayacaktır.

2. Reçine ürünleri, kartlar, telefon kılıfları ve evdeki diğer aletler gibi sanat eserlerinizi parlak pürüzsüz yüzey ve renkli desenlerle süsleyen geniş bir ürün yelpazesi ile birlikte gelir.

3. Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış olan bu tırnak süsü sağlamdır ve tırnaklara zarar vermeden yapışmaya karşı dayanıklıdır.

4. Bu ürün seçtiğiniz için birden fazla boyuta sahiptir.

5. Profesyonel manikürcüler ve tırnak stajyerleri için uygundur, salonlar ve aile kullanımı için uygundur, partiler, tarihler ve özel günler için mükemmel olan eşler, kız arkadaşlar veya kız kardeşler için harika bir hediyedir.

Farkına varmak

1.Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir

2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm sapmaya izin verin

Tanım:

Boyutu: 11.5 * 7.2 cm Paket içeriği:

1 Set Kalp Tırnak Süsleme

1, Nakliye hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping Hakkında: toptan için, biz teklif veya ücretsiz express kargo sürer sadece 3-8 gün gelmesi.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,Siparişler hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, size tatmin edici cevabı vereceğiz.Çünkü desteğiniz bizim itici gücümüzdür.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Parça Sayısı : Bir Birim
  • 1 : KH (Köken)
  • 0 : hiçbiri