Oto Yıkama ve Bakım

Araba Kaplama Maddesi Temizlik İçin Kaplama Maddesi Nano Cila Kaplama Arabalar İçin Korumalar Metal otomobil camı Kaplama Tekerlekleri Dikiz

₺139.72 ₺279.62
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3254

Tanım:

Aracınıza yeni bir görünüm kazandırmak ve onu elementlerden korumak ister misiniz?Eğer öyleyse, araba için bu nano kaplama maddesine ihtiyacınız var.Bu, aracınızın yüzeyinde parlak bir yüzey oluşturan, suyu, kiri ve kiri iten bir spreydir. grease.It ayrıca araba farlarında çalışır, parlaklıklarını arttırır ve clarity.It uygulaması ve çıkarması kolaydır ve aylarca sürer.Macun mumlarının veya sentetik balmumunun aksine, bu sprey zararlı çözücüler içermez, bu da temizlemeyi kolaylaştırır ve güvenlidir.

Belirleme:

Adı: Araba için Nano Kaplama Maddesi

Malzeme: Sıvı

Fonksiyon: hızlı camlama, su itici, koruma, leke direnci, yaşlanma karşıtı vb.

Ağırlık: yaklaşık 165g

Boyutu: yaklaşık 4 * 4 * 17 cm (1.57*1.57*6.69 inç)

Ambalaj Listesi:

Araba için Nano Kaplama Maddesi*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kullanıcı Dostu: Bu nano kaplama maddesini aracınızın herhangi bir yerine basit bir spreyle uygulayın ve wipe.It galvanik parçalar, ön cam, dikiz aynası, tekerlekler, farlar ve metal gövde üzerinde çalışır.

2.Kapsamlı Uygulama: Bu nano kaplama maddesi, çeşitli renk ve yüzeylerdeki araba boyalarını onarabilir ve karıştırabilir, bu da onu farklı tipteki araba yüzeyleri için uygun hale getirir.

3.Kiri Temizleyin: Çizik onarımı ve koruyucu kaplama bir arada.Bu nano kaplama maddesi çizikleri kolaylıkla giderir ve aracınızın parlamasını sağlar ve dirt-free.No arabanızda daha fazla yağ ve kir var.Bu harika ürünle zamandan ve paradan tasarruf edin.

4.Kırılması Kolay Değil: Bu nano kaplama maddesi, aracınızın hiç olmadığı gibi parlamasını sağlayabilir before.It kirleticileri ve su lekelerini giderir ve aracınızın parlaklığını artıran koruyucu bir kaplama oluşturur ve beauty.It aracınızın yeni ve çekici görünmesini sağlar.

5.Uzun Ömürlü Parlaklık: Leke bırakmadan, otomobiller için bu nano kaplama ürünü arabanıza bir ayna sunar sheen.It macun mumlarından daha uzun süre dayanan ve silinmesi kolay bir spreydir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : kaplama filmi