Takım Sporları

Yansıtıcı Futbol Gece Oyunu Yansıtıcı Parlayan Futbol Aydınlık Boyutu 5 Futbol Topları Hediyeler Oyuncaklar Erkek Kız Kapalı Açık

₺300.49 ₺429.21
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3170

Tanım:

Yansıtıcı Futbol Futbol Topu Boyutu 5, eğitim ve oyun için mükemmel, yeni nesil yansıtıcı tasarımı benimseyen yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.

Belirleme:

Adı: Yansıtıcı Futbol Futbol Topu Boyutu

Malzeme: Cilt: TPU + EVA, Astar: Sarılmış Kauçuk

Ağırlık: 445g

Boyutu: (yaklaşık.)21.5*21.5*21.5 cm/8.46*8.46*8.46 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Yansıtıcı Futbol Futbol Topu Boyutu 5

Daha fazla ürün detayına bakın

1. [Taşınmak için Uygun ] Hafif bir tasarım benimseyen Yansıtıcı Futbol, 21,5 cm/8,46 inç çapında ve 420 g ağırlığında tasarlanmıştır, hantal değildir ve seyahatlerinizde taşıması kolaydır.

2. [Birinci Sınıf Malzeme] Yeni nesil yansıtıcı malzemeyi benimseyen Parlayan Futbol Topu, ışık yansımalarıyla parlayan sıradan futboldan farklıdır.

3. [Floresan Tasarım] Herhangi bir zamanda kullanılabilecek benzersiz bir ışık yolunu benimseyen Light Up Futbol Topu, pil veya şarj gerektirmez, vücut koordinasyonunu, gücünü ve esnekliğini artırabilir.

4. [Dayanıklı Servis ] Çocuklar için Light Up Futbol, yüksek kaliteli TPU deri ve kauçuk iç astardan yapılmış, dayanıklı, aşınmaya dayanıklı ve sızdırması kolay olmayan iç ve dış mekan antrenman topudur.

5. [Yaygın Olarak Kullanılan ] Glow Football Kids, çok çeşitli uygulamalarla tasarlanmış becerilerini, normal bir oyunu veya antrenman topunu geliştirmeyi seven tüm yaş grupları için tasarlanmıştır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin