Aşınma Parçaları

12V Sigorta Röle Kutusu Kiti Otomatik Su Geçirmez Sigorta Röle Kutusu Bloğu 52 Sıkma Terminali 11 ATC / ATO Sigorta ve 6 Röle Dayanıklı Sigorta

₺272.92 ₺665.62
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3129

Ürün Adı: Su Geçirmez Röle Kutusu Kiti

Gerilim: 12V

Ürün şekli: Ekleme tipi

Kaynaştırma hızı:F / hızlı

Akım:80A

Tutma akımı:40A

Çalışma sıcaklığı: 80 derece

Boyutu: 18. 6x7 CM

Parça Listesi:

1x12 V Su Geçirmez Sigorta Röle Kiti 6 x Röleleri 11 x ATC, ATO Sigortalar 52 x Sıkma Terminalleri

Açıklamayı vurgula:

[Güvenilir ve Dayanıklı] Röle, uzun süreli kullanıma uygun, kırılması ve deforme olması kolay olmayan, güvenli ve güvenilir, yüksek kaliteli alev geciktirici malzemeden yapılmıştır.

[Su geçirmez] Bu 12V araba rölesi sigorta tutucusu, röle sigorta kutusunu su geçirmez bir röle kutusu yapan bir üst kapağa ve bir alt kapağa sahip olacaktır.Hem röle hem de sigorta aynı anda kullanılabilir.

[Kolay Bakım Çıkarılabilir Kapak] Röle, patlamış bir sigortayı hızlı bir şekilde korumanıza veya değiştirmenize izin verirken aynı zamanda su, toz ve döküntülerin girmesini önleyen çıkarılabilir bir kapağa sahiptir.

[Yaygın Olarak Kullanılan] Röle kutusu ve sigorta otobüslerde, arabalarda, tankerlerde, gemilerde, yatlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. etc.It dış mekan sorun giderme için en iyi seçimdir.

Notlar:

1.Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin