Anne ve Çocuk

Kullanımı Kolay Flanş Konektörü Çok Yönlü Flanş Eki Meme ile Optimum süt akışı için Ayarlanabilir Flanş eki

₺8.01 ₺13.23
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3110

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Silikon göğüs flanşı ek parçamız, çoğu standart göğüs pompasına uyacak şekilde tasarlanmıştır ve rahat ve verimli bir pompalama deneyimi sağlar.Mükemmel bir uyum için farklı flanş boyutları arasında kolayca geçiş yapar.

Yumuşak ve esnek silikon malzemeden üretilen göğüs flanşı ek parçamız, pompalama sırasında sızıntıları ve rahatsızlığı önleyerek yumuşak ve güvenli bir sızdırmazlık sağlar.Sorunsuz bir emzirme deneyiminin tadını çıkarın.

Meme flanşı boyutunu ayarlaması gereken emziren anneler için tasarlanan meme flanşı ek parçamız uygundur solution.It bireysel ihtiyaçları karşılamak için özelleştirmeye izin vererek hem yeni hem de deneyimli anneler için uygun hale getirir.

Göğüs flanşı ek parçamız, evde, işte veya seyahatte olsanız da pompalamayı daha kolay ve daha rahat hale getirir.Rahat ve gizli bir pompalama deneyimi için göğüs flanşınıza takmanız yeterlidir.Süt kaynağınızı koruyun ve bebeğinize her yerde, her zaman besin sağlayın.

Göğüs flanşı ek parçamızla rahatsız edici pompalamaya veda edin ve daha keyifli bir emzirme yolculuğuna merhaba deyin.Konforu, verimliliği ve rahatlığı yaşayın brings.in keyifli bir pompalama deneyimi için bugün bu temel aksesuar.

Özellikler:

Malzeme: silikon

Standart: 14mm / 16mm / 18mm / 20mm(isteğe bağlı)

Paket içeriği:

1 Xflange Ekle

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1 ila 3 cm hataya izin verin, lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun,

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Marka Adı : Hayırname_null
  • Malzeme : P. P.
  • Kaynak : Anakara Çin