Müzik Aletleri

HSH Kablolu Pickguard seti Yüklü Alnico V Humbucker Manyetikler, Bobin Bölünmüş Çok Yönlü Anahtarı 7 Yollu Geçiş Gitar Parçaları

₺975.42 ₺1 950.83
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w30861

🎵 Melekler Mağaza Fabrika Satış Mağazalarına Hoş Geldiniz 🎵

Ürün Tanıtımı:

Çizikleri ve hasarları önlemek için ürünün yüzeyi bir film ile kaplanmıştır.Lütfen ürünü gitara takmadan önce filmi çıkarın.

🎸 Özellikler: Kablolu Pick-guard - HSH (iki humbucker ve bir tek bobin) pikap konfigürasyonu,krom kaplama pick-up kapaklı/2 tonlu düğmeler/1 ses düğmesi / 5 yollu anahtar/Dört tek kesimli geçiş / bir inhanced anahtar, Standart ABD/Meksika Çamurluk başlangıcı veya Squier için uygundur başlar, herhangi bir ortak gitar konfigürasyonunu yükseltmek için mükemmel bir yedek.Pikap Sesi-Modern ton, tam, güçlü ses ve uğultu, rock ve funk çalmak için harika, gitarınızı daha çok yönlü hale getirin.Çok Fonksiyonlu Tasarım-7 yollu Anahtar itme çekme potansiyometresi, sesi tercihinize göre ayarlamayı kolaylaştırır ve size farklı tonlar arasında geçiş yapma esnekliği sağlar.

Kurulumu kolay-Çıkış jakı da dahil olmak üzere yukarıdaki her şey zaten takılıdır, sadece topraklama kablosunu aldıktan sonra yaylı pençeye lehimleyin.Lütfen mükemmel seslerin tadını çıkarmaya hazır olun.

Özelleştirilmiş paket - Montaj vidaları pakete ücretsiz olarak dahildir ve yukarıdakilerin tümü, içinde koruyucu köpük bulunan bir yerleştirici ve sağlam bir kutuya paketlenmiştir.

🎸 Özellikleri:

Malzeme: Metal, plastik, bakır, mıknatıslar

Renk: Çeşitli renkler mevcuttur ve özelleştirilebilir

Direnç: N / M / B: 7.5 Kohm / 9.18 Kohm / 14.5 Kohm

(K direnci sadece referans içindir, sıcaklık değiştikçe değişecektir)

Delik Mesafesi: N / M/ B: 52mm / 52mm / 52mm

Marka adı: Angels

Boyut: 285x220x60MM / 11.22x8.7x2. 4 inç ( u x g x T)

Ağırlık: 700g / 1.54 lb

🎸 Paket şunlardır:

1X 3 katlı Gitar Pickguard

2X Alnico V humbucker manyetikler 1X Mini humbucker pikap

1X 5-way anahtarı 1X gelişmiş anahtarı

3X Potansiyometre 1V2T 4X Kesim Tek Geçiş

1X 473J 400 V CDE Kapaklar (abd'de üretilmiştir) 1X 473J 100 V Kapaklar (abd'de üretilmiştir)

1X Çıkış Jakı

11x Vidalar

Daha fazla resim istiyorsanız, lütfen bize ulaşın~

Önemli ipuçları:

Orijinal işleve ek olarak, dört tek kesimli geçiş ve bir gelişmiş anahtar, aşağıdaki gibi yeni işlevler getirir:

1.5 Vitesli anahtar ilk konuma yerleştirildiğinde, boyun manyetikleri çalışır.Şu anda gelişmiş anahtara bastıktan sonra, boyun + köprü manyetikleri aynı anda çalışacaktır.

2.5 Vitesli anahtar ikinci konumdayken, boyun + orta manyetikler birlikte çalışır, şu anda gelişmiş fonksiyon anahtarına basıldığında, boyun + orta + köprü manyetikleri aynı anda çalışır.

3.Her pikabın bağımsız bir tek kesimli (İtme-Çekme) anahtarı vardır.Tek kesimli anahtarı açtıktan sonra, Tek kesimin sesi iyi değilse, kompanzasyon anahtarını kullanmak daha iyi olacaktır.Önemli ipuçları

4.Ürün fiyatlarımız ve navlun oranlarımız belirlenir, Tek bir ürün veya birden fazla homojen ürün satın alırsanız, lütfen "Şimdi Satın Al" ı tıklayın; Birden fazla farklı ürün satın almak istiyorsanız, lütfen bazı paketleme yüklerinden tasarruf edebilen "Arabaya Ekle" yi tıklayın .Sistem, "Şimdi Satın Al "veya" Arabaya Ekle " olsun, adresinize göre doğru teslimatı hesaplayacaktır.

Farkına varmak:

1.Biz tatil hariç ödeme onay alındıktan sonra 24-72 saat içinde mal gemi garanti.

2.Biz www.telmaytap.com.tr tarafından öğeyi gemi olacak Standart Nakliye, özel Hat-YW, EMS, DHL, Fedex, hangi seçiminize göre olacak.Genellikle öğeyi sizin için 10usd'den daha düşük değere sahip gitar parçaları olarak göndeririz ve çok fazla özel ücret ödemezsiniz veya sadece biraz vergi ödersiniz.Gitarı almanıza yardımcı olacak yeterli deneyime sahibiz.

3.45 gün sonra öğeyi almadıysanız veya ürünümüzden ve hizmetimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorunu çözmek için her türlü çabayı göstereceğiz.

4. İthalat vergileri / vergiler / harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu ek maliyetleri netleştirmek için lütfen yanınızdaki gümrüklere danışın.Gümrük ücretleri normalde nakliye şirketi tarafından tahsil edilir veya parselinizi aldığınızda toplanır.

hakkımızda:

Firmamız 2006 yılında, dünya ticaretinde 15 yılı aşkın tecrübesi ile kurulmuş olup, ürünlerimizin kalitesi son derece iyileştirilmiş ve ülkemizin en iyi markalarından biri olmuştur ve dünya çapında iyi bir üne sahiptir.Biz esas olarak elektro gitar, elektro bas, akustik gitar, klasik gitar ve her türlü müzik aleti aksesuarı üretiminde uzmanız!

Garanti:

1. Tüm öğeler 1 yıl garantilidir.Satın alma işleminiz satılabilir kaliteye, amaca uygunluğa veya açıklamaya uymuyorsa, sorunlarınızın çözüldüğünden emin olabiliriz .

2. Yanlış sevk edilen ürünler için lütfen teslimattan sonra 48 saat içinde bizimle iletişime geçin.Doğru ürünleri teslim etmeyi veya tüm ödemenizi iade etmeyi ayarlayacağız.

3.Arızalı veya hatalı ürünler için lütfen fotoğraf veya video çekin, onaylandıktan sonra yeniden gönderir veya iade ederiz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Tip : teslim alma
  • Model Numarası : HSH
  • Kaynak : KR (Köken)