Oto Yıkama ve Bakım

Anti Sis Sprey Gözlük araç ön camı Lens Sprey Buğulanmaya Karşı Sprey Güvenlik Gözlükleri İçin Buğu Önleyici Sprey Lens Temizleyici Sis Spreyi

₺119.60 ₺239.20
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w30355

Gözlüğü Buğu Önleyici Spreyimiz kayak gözlükleri ve diğer gözlükler için mükemmel bir çözümdür.Zamandan ve emekten tasarruf sağlayan etkili lens temizliğimizle kullandığınızdan emin olun.Hareket halindeyken almak için uygun olan bu sprey, gözlüklerinizi gün boyu sissiz tutacaktır.

Belirleme:

Ürün adı: Buğu önleyici Ajan

Durum: sıvı

Net içeriği: 60 ml

Fonksiyon: buğu önleyici, buğu çözücü

Uygulanabilir: yüzme gözlüğü, kayak gözlüğü, gözlük, güvenlik kaskları, VR gözlük, kapalı cam, araba ön camları ve daha fazlası

Ambalaj Listesi:

1 * Anti Sis Sprey

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Gelişmiş Formül: Gözlükler için buğu önleyici spreyimiz, tahriş edici olmayan malzemelerden yapılmış güvenilir bir formül kullanır, böylece her türlü lens üzerinde endişesiz kullanabilirsiniz.Alkolsüz ve güvenli malzemeleri gözlüklerinize zarar vermez veya cildinize zarar vermez, herhangi bir aktivite sırasında maksimum konfor sağlar.

2.Çok Yönlü Çözüm: Sis önleyici spreyimizle gözlüklerinizi kristal berraklığında tutun.Çeşitli gözlüklerde, VR gözlüklerinde, araba rüzgar koruyucularında ve daha fazlasında harikalar yarattığı için bulanık görüşe ve sisli lenslere elveda deyin.

3.Devrim Niteliğindeki Formül: Gözlükler için Buğu Önleyici Spreyimiz lensleri etkili bir şekilde temizler, sis birikmesini önler ve lenslerinizi kristal berraklığında yapar.Devrim niteliğindeki formülümüzle engelsiz görün, yüksek çözünürlüklü vizyonu geri yükleyin ve herhangi bir faaliyette daha iyi performans yaşayın.

4.Zahmetsiz Koruma: Gözlükler için bu buğu önleyici sprey ile bulanık görüşe elveda deyin.Kristal berraklığında lensler için gözlüklerinize püskürtün ve silin.Gözlüklerinizi sisten korumanın kullanışlı ve zahmetsiz bir yolu.

5.Gelişmiş Kolaylık: Bu buğu önleyici gözlük spreyini istediğiniz zaman kristal netliğinde görüş için istediğiniz yere götürün.Hafif tasarımı ve küçük boyutu, taşımayı ve saklamayı kolaylaştırır.Gelişmiş rahatlığın keyfini çıkarın ve açık havada görüşünüze daha fazla netlik getirin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Özel Özellikler : Buğu çözücü
  • Ürün Ağırlığı : 90g
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : 60ml