Spor Ayakkabı, Giyim ve Aksesuar

Tote Plaj Çantası Tuvalet saklama Çantası Seyahat Plaj Çantası Açık Tote Çanta Tuvalet Saklama Çantası Katlanabilir Büyük Açık Tote Çanta Seyahat

₺149.78 ₺213.86
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w29933

İhtiyacınız olan her şeyi sahile kolaylıkla taşıyın!Örgü Plaj Çantamız - bulunması kolay ve kullanışlı bir seyahat depolama çözümü-kumu sallamak için hafifçe sallayın.Plajda, pikniklerde veya alışveriş gezilerinde bir gün geçirmek için ideal!

Belirleme:

Adı: Büyük Örgü Plaj Çantası

Büyük boy: (yaklaşık.) 26 * 25 * 16 cm/10.24*9.84*6.3 içinde

Küçük boyutu: (yaklaşık.) 26 * 20 * 16 cm/10.24*7.87*6.3 içinde

Ambalaj listesi:

1 x Büyük Örgü Plaj Çantası

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Büyük Örgü Tasarımı: Bu plaj çantası, kumu sallayarak yerden tasarruf etmenizi sağlayan geniş bir örgü tasarımına sahiptir easily.It ıslak eşyalarınızı kuru olanlardan ayrı tutabileceğiniz için sahilde banyo çantası olarak idealdir.Katlanabilir tasarım, depolamayı ve taşımayı kolaylaştırır.

2.Şık Plaj Çantası: Örgü Plaj Çantamızla tatil moda oyununuzu yükseltin!Bu çekici ve ferah çanta plaj, piknikler, havuz partileri, alışveriş ve daha fazlası için mükemmeldir.Tüm eşyalarınızı kolaylıkla taşıyın ve şık tasarımı ile bir açıklama yapın.

3.Kaybı Önleyin: Örgü plaj çantamızla değerli eşyalarınız her zaman güvende olacaktır.Yüksek kapasitesi ve güvenli tasarımı, kazara düşme veya kayıp riski olmadan seyahat, spor salonu veya günlük depolamak için mükemmeldir.

4.Büyük Açıklık: Plaj çantamızın örgü tasarımı, daha iyi havalandırma ve geniş bir açıklık sağlar, kolay eşya alımı ve net görünürlük sağlar ve ihtiyacınız olanı her zaman hiçbir zaman bulmanızı sağlar.

5.Kullanışlı Stabilite: Taşıması kolay bu file çanta ile plaj gününüzü dengeleyin.Sağlam yapısı, rahat bir omuz askısı ile birleştiğinde eşyalarınız için güvenilir destek sağlar.Plaja veya havuza gidiyor olsanız da, bu tote kullanışlı ve şık bir seçimdir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : naylon