Süs, Temizlik ve Koruma

Silikon Yağlayıcı Windows 100ML Araba Kapı Camı Kaldırma Kauçuk Yumuşatıcı Ajan Çok Amaçlı Silikon Sprey Serbestçe Kaldırmak

₺100.04 ₺200.26
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2982

Tanım:

Silikon Yağlayıcı, gürültüyü gidermek, çatlamayı önlemek, kauçuk şeridi, çamur oluğunu veya kaymayı korumak, gürültüyü gidermek ve kauçuk parçanın yumuşaklığını ve elastikiyetini korumak için elektrikli camın yağlanmasına yardımcı olur.

Özellikler:

Ürün Adı: Araba için Pencere Yağlayıcı

Net İçeriği: 100 ml

Amaçlar: Serbestçe kaldırın, Gürültüyü ortadan kaldırın, Yapışmayı önleyin, Koruyucu şerit, Yağlama şeridi, Yaşlanmayı geciktirin, Çatlamayı önleyin

Fonksiyon: Kauçuk şeridin yaşlanması, kaldırmada zorluk, yüksek ses/kaldırma ve alçaltmada zorluk, kauçuk şeridin yaşlanması ve açılır tavanın açılıp sıkışmasından kaynaklanan sorunları çözün

Ambalaj Listesi:

1 * Sprey Yağlayıcı

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Çeşitli Fonksiyonlar】: Gürültüyü gidermek, yapışmayı önlemek, kauçuk şeridi yağlamak, kauçuk şeridi korumak, çatlamayı önlemek vb.İçin kullanılır, Silikon Sprey Yağlayıcı faydalıdır.

2.【Faydalı Bakım Aracı】: Kauçuk şeridin bozulması, kaldırma ve indirme zorluğu ve diğerlerinin neden olduğu sorun, Pencere için Sprey Yağlayıcı ile çözülecektir.

3.【Güvenilir Bileşenler】: Yağlayıcı Sprey, sıkışmış sorunları ortadan kaldırmak için düzgün kaldırma ve yağlamada etkili olan çeşitli sentetik silikon yağları içerir.

4.【Uygun Şekilde Kullanın】: Pencereyi temizledikten sonra, Silikon Yağlayıcıyı pencere kauçuk şeritlerine püskürtün, kısa bir süre bekleyin ve ardından alanı temizlemek için bir bez kullanın.

5.【Geniş Uygulama Yelpazesi】: Yumuşatıcı Yağlayıcı, araba cam raylarını, sunroofları, arka aynaları ve yan aynaları yağlamak için yaygın olarak kullanılır ve çoğu araç için kullanılabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Ağırlığı : 1.00kg
  • Ürün Uzunluğu : 0.00inch
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Genişliği : 0.00inch
  • Ürün Yüksekliği : 0.00inch