Yüzme Şapkaları

Kol bandı Bilek Desteği Nefes kol sıkıştırma manşonu Testi Eğitim Basketbol Voleybol Elastik Spor kol muhafazası kol ısıtıcıları

₺52.35 ₺111.22
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w29509

1 Çift Voleybol Kol Kollu Gerginlik Azaltır Şişlik Dirsek Desteği sıkıştırma manşonu Thumbhole ile Açık Basketbol Bisiklet Dağcılık Anti-çarpışma Dirsek kol muhafazası Kadın Erkek spor aksesuarları

Kaymaz silikon şerit, voleybol aktiviteleri sırasında kol korumasının yerinde kalmasını sağlar.

Parmak kılıfı tasarımı bilek korumasını artırır ve kol koruyucusunun yer değiştirmesini önler.

Kalınlaştırılmış SBR ara parçası yastıklama sağlar ve kol yaralanmalarını önler.

Yüksek elastikiyet, kolay esneme ve sınırsız kol hareketi sağlar.

Çeşitli voleybol sporları, yarışmalar ve açık hava antrenmanları için uygundur.

Tanım:

Spor aktiviteleri sırasında dirsek ağrısını hafifletmek ve korumak için nihai çözüm olan voleybol kol koruyucumuzu tanıtmak.Hem erkekler hem de kadınlar için tasarlanan bu dirsek sıkıştırma manşonu, tendinit, dirsek bursiti, artrit veya tenisçi dirseğinden muzdarip olanlar için mükemmeldir.

Hafif ve nefes alabilen malzemelerden üretilen kol koruyucumuz gün boyu maksimum konfor sağlar.İster işte olun, ister voleybol, tenis, golf, halter, basketbol veya koşu gibi sporlarla uğraşın, bu destek mükemmel destek sağlayacak ve yorgunluğu, şişliği ve yaralanma riskini azaltacaktır.

Kaymaz bir silikon şeride sahip olan kol koruyucumuz, yoğun hareketler sırasında aşağı kaymadan güvenli bir şekilde yerinde kalır.Parmak kılıfı tasarımı, egzersiz sırasında yer değiştirmeyi önlemek için ekstra bilek koruması ekleyerek tam kapsama alanı ve gönül rahatlığı sağlar.

Ayrıca darbeyi azaltan ve ağrıyı en aza indiren kalınlaştırılmış bir SBR ara parçası da ekledik.Bu yerleşik özellik, optimum top yastıklama sağlarken kolunuzu yaralanmalardan korur.Yüksek elastikiyeti ile kol koruyucumuz, yarışmalar, açık hava antrenmanları ve daha fazlası gibi çeşitli voleybol sporları aktiviteleri için sınırsız esneklik sunar.

Voleybol kol koruyucumuzla optimum sağlığınıza yatırım yapın.Kendinize, ailenize ve arkadaşlarınıza ağrısız dirsekler ve gelişmiş performans armağanı verin.

Ürün Adı: Voleybol kol muhafazası

Malzeme: Polyester, SBR Kompozit

Tipi: Kol Kollu

Özellikler: Baskılı, Nefes, Thumbhole Tasarım

Boyut Ayrıntıları:

Boyut: S/M, uzunluk: 27 cm/10.6", üst genişlik: 10.5 cm/4.1", alt genişlik: 7.8 cm/3.1", uygun kol çevresi: 20 cm-26 cm/7.87"-10.24" (yaklaşık.)

Boyut: L/XL, uzunluk: 27 cm/10.6", üst genişlik: 12 cm/4.7", alt genişlik: 9 cm/3.5", uygun kol çevresi: 26 cm-32 cm/10.24"-12.6" (yaklaşık.)

Notlar:

Işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Paket içeriği:

1 Çift Voleybol Kol Muhafızları

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme : Polyester
  • Yaş : 13'ün üstünde
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Cinsiyet : Kadınlar