Waffle Makineleri

Torba Mühürleyen, 3 İn 1 Mini Torba mühürleyen ısı mühür kesici ve mıknatıs, şarj edilebilir Mini Çip çanta vakumlama makinesi makinesi

₺151.64 ₺216.66
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w294832

[3'ü 1 Arada Tasarım] Bu mini torba mühürleyici, plastik poşetleri tek bir cihazda mühürlemek ve kesmek için uygun bir yol sağlar.Manyetik tasarım, buzdolabınıza veya herhangi bir metal yüzeye kolayca erişmenizi ve saklamanızı sağlar, bu da zaman kazandıran bir mutfak aletidir!

[Yüksek Kalite ve Şarj Edilebilir]Bu torba mühürleyici dayanıklı ve yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır, pil satın almaya gerek kalmadan bir USB Tip-C kablosuyla birlikte gelir, uzun ömürlü 400mAh dahili pil tam şarjla bir haftadan bir aya kadar sürebilir (kullanım sıklığına bağlı olarak), zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar.

[Torbaları Tek Adımda Kapatın ve Kesin]Torbanın kenarını önceden ısıtmadan sızdırmazlık çeneleri arasına yerleştirin, sıkı sızdırmazlık için "+" düğmesine basarken torbanın kenarı boyunca yavaş ve sabit bir hızda kaydırın (Torba ne kadar kalınsa o kadar uzun süre kalır) ve mühür bitti!"-" düğmesine basmak çantayı sorunsuz bir şekilde kesecektir.

[Mini ve Taşınabilir] Bu hassas mini torba mühürleyici, evde yerden tasarruf sağlayan her yere yerleştirilebilir.Alışveriş, seyahat, yürüyüş, kamp veya diğer aktivitelere devam ettiğiniz her yerde cebinize veya çantanıza sığması kolaydır.

[Çeşitli Paketler için Etkilidir]Bu mini torba mühürleyici, cips, kurabiye, salata, evcil hayvan maması, salata, vakum torbaları vb.Gibi PP, PE ve PVC torbalar için uygundur.

Renk: pembe / gri / siyah

Malzeme: ABS

Boyutu: 11x3 cm

Paket içeriği:

1 x Çanta Mühürleyen

1 x USB veri kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : FGHGF'NIN sohbeti