Donanım

Pürüzsüz Yüzey Çapaksız Göz Vidası Yüzey Parlaklığı İşlemi Banyo Dış Mekan Lambaları ve Bahçe için Göz Vidası

₺90.16 ₺120.34
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2870

Sıcak Satış Pürüzsüz Yüzey Çapaksız Göz Vidası Üniforma Kuvvet Dağılımı Göz Vidası Banyo dış mekan lambaları bir Bahçe Sıcak Satış

Tanım :

Özellikler:

Katı: Sert paslanmaz çelikten yapılmış, paslanmaya dayanıklı, dayanıklı, sağlam, kolay deforme olmayan veya kırılmayan, dış mekan kullanımı için çok uygun.

Güçlü Yük Taşıma Kapasitesi: Göz kancaları güçlü yük taşıma kapasitesine sahiptir ve kolayca kırılmaz, bu da onları çeşitli eşyaları içeride veya dışarıda sabitlemek için uygun hale getirir.

Kurulumu kolay: Göz kancasının metal noktaları, sıyırma olmadan ahşap, kontrplak veya kuru duvarlara gömülebilir, vidalar güçlü bir dayanıklılığa sahiptir ve hayatınızı daha rahat ve güvenli hale getirir.

Çoklu Kullanımlar: Mutfak aletleri, küvetler, dış mekan aydınlatma armatürleri, bahçeler, dış mekan gibi dış mekanlarda asılı eşyalar için çok uygun hale getiren yükleri bir sabitleme kablolarını kaldırmak için kullanılabilir applications.It sanat eserleri gibi hafif eşyaları asmak için de uygundur.

Yardımcı program: Bu göz tipi vida paslanmaz çelikten imal edilmiştir, paslanmayan, dayanıklıdır, açık havada bir şeyleri asmak için çok uygundur, ayrıca üzüm asmalarını desteklemek için iskele kurmak için de kullanılabilir.

Özellikler:

Malzeme: Paslanmaz Çelik

Boyut: 5mm * 65mm

Notlar:

1. Işık nedeniyle bir ekran ayar farkı, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Paket içeriği :

8 adet * Göz Vida

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri : Metal işleme