Ev Geliştirme

Vantuz Havlu Tutucu Yumruk Ücretsiz Duvar Asılı Kanca kağıt havlu tutacağı Raf Askıları Havlu Banyo Asılı Banyo Aksesuarı

₺108.61 ₺217.40
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w28420

Mermi Noktaları:

1. Büyük Yükleme Kapasitesi : Bu emme tuvalet kağıdı tutucusu, büyük bir yüke sahip dayanıklı ABS ve PVC'den yapılmıştır capacity.It banyo ve mutfaklar için uygundur.

2. Vantuz tasarımı: Bu rulo kağıt havlu tutucu sondaj gerektirmez ve duvarlarınıza zarar vermeden herhangi bir düz alana yatay veya dikey olarak kolayca monte edilebilir.

3. Evrensel Tasarım: Bu emme tuvalet kağıdı tutucusu sadece tuvalet kağıdını değil, havlu, paçavra, mendil, bulaşık havlusu ve daha fazlasını da tutabilir.Evrensel tasarımı, herhangi bir ev dekorasyon stiliyle mükemmel uyum sağlar.

4. Büyük Kağıt Havluları Takın: Bu emişli tuvalet kağıdı tutucusu, büyük kağıt havlu rulolarına uyar ve kağıt rulolarının düşmesini önleyen büyük bir paslanmaz çelik tutamağa sahiptir.

5. Geniş Kullanım: Bu emme tuvalet kağıdı tutucusu, daireler, oteller, restoranlar, çalışma yerleri ve alışveriş merkezleri gibi çeşitli yerlerde kullanılabilir.Basit tasarımı ile ev dekorunuzu geliştirebilir.

Bu duvara monte kağıt havlu tutacağı, normalden kağıt rulolarına kadar her boyutta kağıt ruloları tutabilir. jumbo.It günlük dayanabilecek büyük bir yükleme kapasitesine sahiptir use.It ayrıca kağıt havlularınızı tezgahtan uzak tutarak ve kolayca ulaşabileceğiniz yerden tasarruf sağlar.Mendiller, peçeteler ve hatta tuvalet için kullanabilirsiniz paper.It mutfaklar, banyolar, oteller ve daha fazlası için mükemmeldir.Kurulumu ve bakımı kolay olan bu kağıt havlu tutacağı, herhangi bir ev için olmazsa olmazlardan biridir.

Belirleme:

1. Adı: Vantuz Havlu Tutucu

2. Malzeme: ABS + PVC

3. Boyutu: yaklaşık 14.5*10*6.5 cm/5.71*3.94*2.56 içinde

Ambalaj Listesi:

1 * Duvara Monte kağıt havlu tutacağı

Not:

1. Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme : Plastik
  • Model Numarası : Vantuz Havlu Tutucu
  • Tip : Kağıt Tutucular
  • Kaynak : Anakara Çin