Yüzme Şapkaları

Ter Bandı Bileklik Seti Egzersiz Kafa Bantları Çalışmak İçin Koşu Basketbol Egzersiz ter bantları Kafa Bantları Ve Bileklikler

₺99.48 ₺199.14
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w27694

Kafa Bandı Bileklik Seti-Koşu ve Daha Fazlası için Şık ve Göz Alıcı Set

Bu kafa bandı bileklik seti sadece moda değil, aynı zamanda functional.It koşarken, egzersiz yaparken veya oynarken cildinizi kuru ve rahat tutmanıza yardımcı olur sports.It ayrıca eklemlerinizi dengeler ve yaralanmaları önler.Malzeme yumuşak, nefes alabilir ve elastikiyet doludur.Kumaşınıza ve ruh halinize uyacak çeşitli renk ve desenler arasından seçim yapın.

Özellikler:

Ürün malzeme: polyester + spandex

Ürün Boyutu:

Kafa bandı: 18 * 5 cm / 7.09*1.97 in

Destek: 10 * 8 cm / 3.94*3.15 inç

Liste:

Kafa bandı*1

Bileklikler*2

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Şık Tasarım: Bu kafa bandı bileklik seti, şık ve göz alıcı görünmenizi sağlayacak beyaz ve mor renkte bir takım elbise eşleştirme şerit tasarımına sahiptir.İster spor yapıyor olun, ister spor yapıyor olun.

2.Kuru ve serin: Bu kafa bandı bilekliği ile daha fazla terlemeyin set.It herhangi bir egzersiz veya aktivite sırasında sizi kuru ve serin tutmak için tasarlanmıştır.Kumaş nefes alabilir ve ter emicidir, böylece dikkatiniz dağılmadan performansınıza odaklanabilirsiniz.

3.Hareket Verimliliğini Artırın: Saç bağları, çok sıkı veya çok sıkı olmayan farklı kol ve kafa boyutlarına uyar loose.It eklemleri stabilize edebilir, spor yaralanmalarını azaltabilir ve spor verimliliğini artırabilir.

4.Mükemmel Malzeme: Kafa bandı bileklik setimizle, kumaşınıza uyacak çeşitli renk ve desenler arasından seçim yapabilirsiniz.Koşuyor, bisiklete biniyor, yoga yapıyor veya spor yapıyor olun, saçınızı ve terinizi yüzünüzden ve ellerinizden uzak tutmak için bunları giyebilirsiniz.

5.Geniş Kullanım: Bu kafa bandı ve bileklik setleri, başınıza ve bileklerinize rahatça ve rahatça oturacak şekilde tasarlanmıştır.Basketboldan tenise, futbola kadar hangi sporu yapıyor olursanız olun saniyeler içinde takıp çıkarabilirsiniz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Yaş : 13'ün üstünde
  • Uygulanabilir İnsanlar : Evrensel
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : Polyester + spandeks
  • Model Numarası : Ter Bandı Seti