Oyunlar ve Aksesuarlar

Orta Çıkartmalar Cilt PS5 Slim Oyun Konsolu Koruyucu Kabuk Değiştirme Dekorasyon Şerit Toz Geçirmez Konsol Aksesuarları

₺111.77 ₺223.73
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w27542

Mermi Noktaları:

1.Geliştirilmiş Dayanıklılık: Çıkartma Kaplamamızla oyun konsolunuz için kapsamlı koruma sağlayın.Yüksek kaliteli yapışkan malzemeden yapılmış, mükemmel hassasiyetle hazırlanmış ve normal PVC çıkartmalardan daha esnektir, daha uzun ömürlü oyun için yüzeylere sorunsuz bir şekilde oturur ve yapışır.

2.Uygun Kurulum: Oyun için çıkartma cildimizi soyun, hizalayın ve uygulayın console.No kabarcıklar, sol ve mükemmel bir uyum, size zaman ve stres tasarrufu sağlayan kolay kurulum ile.

3.Sınırsız Soyma: Üstün vinil çıkartmalarımızı kullanarak oyun konsolunuzu güvenle koruyun.Onların büyük anti-fade, çizilmez ve anti-UV koruması aşınma ve yıpranmaya karşı savunur.Ayrıca, suya dayanıklıdırlar ve temiz bir şekilde soyulurlar: geride kalan yok.

4.Geliştirilmiş Oyun: Oyun konsolu için çıkartma kaplamamızla oyununuzu yeni zirvelere yükseltin.Birlikte olağanüstü 4K görüntü kalitesi sunumu sunarlar ve mükemmel bir cihaz dekorasyonu oluştururlar.Her oyunda size sessizce eşlik edecekler ve sizi hayal kırıklığına uğratmayacak yüksek kaliteli bir görüntü sağlayacaklar.

5.Mükemmel İşçilik: Oyun konsolunuzu, sürecek pop kültürü tasarımlarına sahip örümcekten ilham alan çıkartmalarla canlandırın.Oyun kurulumunuzu bir üst seviyeye taşıyın ve bu yüksek kaliteli malzemelerle deneyiminizi yükseltin.

Yüzeye sorunsuz bir şekilde yapışarak, sırasında kabarcık oluşmamasını sağlar. application.It soyulması kolaydır ve 4K görüntü kalitesi sunumu oyun deneyiminizi daha da ileri götürür.

Özellikler:

Adı: Çıkartmalar Cilt için Oyun Konsolu

Uygulanabilir modeller: PS5 İNCE

Film kalınlığı: 0.001 mm

Ürün özellikleri: buzlu yüzey

Ambalaj Listesi:

1 * Oyun Konsolu Cilt Koyu

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Uyumlu Marka / Model : buhar
  • Aksesuar Türü : Anten
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : viugreum