Oyunlar ve Aksesuarlar

El Konsolu Kapak Koruyucu Cilt Kol Çantası Kapak Konsolları Konsolu Tam Vücut Koruyucu Kılıf TPU Kaymaz Konsol

₺41.92 ₺59.99
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w27060

Mermi Noktaları:

1.Kolay Erişim: Oyun konsolunuza, anti-dekolman ile kasayı açmak için parmaklarınızı kullanarak sorunsuz bir şekilde erişin bracket.No gerekli araçlar: sadece aşağı çekin ve göz açıp kapayıncaya kadar normal şekilde açın.

2.Kazara Hasar Önleme: Oyun konsolu kılıfımız, oyunu etkileyebilecek kazara hasarlara karşı rakipsiz koruma sağlar.Açık koruma yarım paket tasarımına sahip olan konsolu çizilmelere, darbelere ve düşmelere karşı etkili bir şekilde korur ve oyun oynarken güvenli ve emniyetli kalmasını sağlar.

3.Yüksek kaliteli Anti-ısı Koruması: Oyun konsolunuzu, üst düzey su yalıtım özelliklerine sahip ustalıkla hazırlanmış TPU kılıfımızla koruyun.Şeffaf, aşınmaya dayanıklı TPU'dan üretilen bu kılıf hem hafif hem de sağlamdır ve gittiğiniz her yere zahmetsiz ulaşım sağlar.

4.Modernize Koruma: Mükemmel malzemeden yapılmış, oyun konsolu kılıfımız hafiftir ve cihazınıza bir eldiven gibi uyar: hayır veya garip uydurma.Hassas kalıplama, konsolunuzun düğmelerin, bağlantı noktalarının veya ekranın kullanımını etkilemeden çizilmelere, toza ve darbelere karşı korunmasını sağlar.

5.Verimli Şarj Erişimi: Bu koruyucu kılıfı kullanarak oyun konsolunuzu kolayca koruyun.Ayrılmış delik tasarımı ile cihazınızı sökmeden serbestçe şarj edebilir ve kontrol edebilirsiniz.Endişesiz oyun için mükemmel uyum sağlar.

Konsolunuzu Konsol Koruyucu Kapağımızla koruyun!Yarım paket tasarımı mükemmel uyum sağlar ve gövde braketinin açılmasına izin verir.Şeffaf TPU malzemesi, konsolunuzun çiziksiz kalmasını sağlar ve ayrılmış şarj portları ve düğme delikleri kullanımı kolaylaştırır.

Belirleme:

Adı: Oyun Konsolu Durumda

Malzeme: TPU

Süreç: Enjeksiyon kalıplama

Ürün Ağırlığı: yaklaşık 105g

Ürün Boyutu: yaklaşık 30.4*13.5*4.45 cm/11.97*5.31*1.75 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Oyun Konsolu Çantası

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Uyumlu Marka / Model : buhar
  • Aksesuar Türü : Anten
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : Rondaful'un