Takım Sporları

Beyzbol Topu Tutucu Şeffaf Basketbol Destekler Braketi Voleybol Standı 4 adet Akrilik Şeffaf Top Ekran Standı Akrilik Tutucu

₺100.22 ₺143.07
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w26997

Zarif ve güvenilir Akrilik Vitrin rafımızla beyzbol toplarınızı ve turşu toplarınızı düzenleyin.Herhangi bir raf veya masa için uygun boyut.Bu şık ve pratik top rafı ile sadece spor toplarınızı sergilemekle kalmayacak, aynı zamanda şekillerini de koruyacaksınız.

Adı: Beyzbol Ekran Standı

Malzeme: Akrilik

Renk: Şeffaf

Genel boyut: yaklaşık 10.5 * 6.5 * 6 cm/4.13 * 2.56 * 2.36 içinde

Diyafram: yaklaşık 0.98 inç / 2.5 cm

Kalınlık: yaklaşık 3mm

Liste:

Akrilik Beyzbol Tutucular x4

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Gelişmiş Görüntüleme: Kristal Berraklığında Yüksek Şeffaf Akrilik Beyzbol Topu Tutucusu ile imrenilen beyzbol koleksiyonunuza hayran kalın.Zarif bir Tasarıma sahip Ekran Standı.

2.Zahmetsiz Organizasyon: Bu kompakt top tutucu ile beyzbol toplarınızı dağınıklıktan uzak bir şekilde saklayın.Küçük ve taşınabilir tasarımı, beyzbol toplarınıza her zaman, her yerde rahatça erişmenizi sağlayan ideal bir yerden tasarruf sağlayan çözüm haline getirir.

3.Mükemmel Koruma: Yüksek kaliteli akrilik malzemeden yapılmış bu beyzbol topu tutucusu ile değerli koleksiyonlarınızın güvenli korumasını ve şık görüntüsünü şımartın.

4.Verimli Depolama: Dağınık beyzbol toplarına elveda deyin.Top Tutucumuz, koleksiyonunuzu düzenlemek için anında bir çözüm sunar.Şık ve rahat saklama için ambalajı açın, soyun ve herhangi bir yüzeye yapıştırın.

5.Çok yönlü kullanım: Bu ürün tenis, golf, pickleball gibi farklı top türlerini tutabilir ve baseball.It çoğu top boyutu için uygun olan yaklaşık 0,98 inçlik bir açıklığa sahiptir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Uygulanabilir İnsanlar : Erkek
  • Tip : Diğer
  • Kaynak : Anakara Çin