Sanat Malzemeleri

Akrilik sanat boyası Su Direnci Yüksek Pigment Akrilik Boya Çok Renkler Sanat Zanaat Boyalar Akrilik Boya Sanatçılar Çocuklar İçin

₺69.86 ₺193.93
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w26211

Tanım:

Akrilik Boya Pigmenti, güçlü bir etkiye sahip yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve yaygın olarak kullanılabilir.

Özellikler:

1. Kullanımı Kolay: hazırlık gerektirmez, kullanıma hazırdır, özel olarak tasarlanmış bir nozul kullanılarak şişeden kolayca sıkılır, karıştırma veya katkı maddesi gerekmez.

2. Geniş Uygulama: temizlenmesi kolaydır, ahşap, kanvas, kağıt, metal, pişmiş toprak ve daha fazlası gibi çeşitli yüzeylerde kullanılabilir.

3. Pratik Reçine Pigmenti: yüksek kaliteli akrilik boya malzemesinden yapılmış, güvenli ve radyoaktif olmayan, çarpıcı bir yüzey sağlar.

Belirleme:

Malzeme: Akrilik Boya

Kapasite: yaklaşık 100 (g)

Ambalaj: Şişelenmiş

Kullanım: Akrilik Boya

Renk: Altın, Gümüş, Altın, Bronz, Bakır, Şampanya Altın

Ambalaj Listesi:

1 * Akrilik Boya Pigmenti

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[Taşınabilir Tasarım ] Cebinize, çantanıza veya çantanıza koymak için uygun olan Akrilik Boya Pigmenti, kullanışlı bir boyuta sahiptir ve hafiftir, uygun 3,5 ons boyutunda gelen parlak bir akrilik boyadır.

2.[Mükemmel Kaliteli Malzemeler ] Seçilmiş yüksek kaliteli akrilik boya malzemelerinden yapılmış, Akrilik Boya Pigmenti yüksek pigmentlidir, kullanımı güvenlidir, dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir, çarpıcı bir yüzey sağlar, altın akrilik boya güzel bir altın metal kaplamaya kurur.

3.[ Geniş Uygulama Aralığı] Çok yüzeyli bir formülasyona sahip olan Yüksek Pigmentli Akrilik Boya, ahşap, kanvas, kağıt, metal, pişmiş toprak vb.Üzerine boyama için uygundur, çeşitli yüzeylerde kullanım için benzersiz kokusuz çok yüzeyli altın akrilik boyadır.

4.[Kolayca Temizlemeye Uygun Olun ] Temizlenmesi kolaydır, temizlemek için sabun ve suyla nemlendirin, Akrilik Sanat boyası önceden karıştırılır ve herhangi bir zamanda dökülmeye hazırdır, doğrudan şişeden kullanılır, karıştırma veya katkı maddesi gerekmez.

5.[Tatil Hediyeleri ] Akrilik Boya Seti kullanılabilir ve etkisi uzun, kızınız, oğlunuz veya arkadaşınız için düşünceli ve mükemmel bir hediye olacak ve Noel, doğum günleri, Paskalya, Şükran Günü ve diğer özel günler için mükemmel olan DIY el sanatlarını seven.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Paketleme : Koymak
  • Boyama Ortamı : Tuval
  • Tip : Akrilik Boyalar
  • Kaynak : Anakara Çin