Spor ve Eğlence

Ayarlanabilir Golf sopası kılıfı şemsiye Tutucu Golf Arabası Evrensel şemsiye Tabanı

₺136.92 ₺173.44
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2617

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Evrensel Golf Şemsiyesi Tutucu Standı, golf oyununuz veya açık hava etkinlikleriniz sırasında şemsiyenizi güvenli bir şekilde yerinde tutarak stabilite için tasarlanmıştır.

Dayanıklı plastik malzemeden yapılmış olan bu şemsiye tutucu stand, çeşitli hava koşullarına dayanacak ve dayanacak şekilde üretilmiştir.Ayarlanabilir iç genişliği, farklı boyutlarda şemsiye tutamaklarını barındırır ve bu da onu çoğu golf şemsiyesi yapar.

Golf tutkunları için harika olan bu şemsiye tutucu stand, golf arabaları, arabaları, bebek arabaları, tekerlekli sandalyeler ve daha fazlası için olmazsa olmaz bir aksesuardır.

İster bir tur golf oynuyor olun, ister bebeğinizle dolaşıyor olun, ister tekerlekli sandalyeyle kalabalık yerlerde dolaşıyor olun, Evrensel Golf Şemsiyesi Tutucu Standı, korunmanızı ve rahat etmenizi sağlar.

Sağlam yapısı, çeşitli ekipmanlarla uyumluluğu ve kolay kurulumu, onu herkes için güvenilir bir arkadaş yapar adventure.It seçtiğiniz ekipmana kolayca takılır, ihtiyacınız olduğunda gölge ve barınak sağlar.

Özellikler:

Malzeme: Plastik

Renk: Siyah / Mavi

Uzunluk: Yaklaşık. 24 cm/9.45 inç

Delik Çapı: Yaklaşık. 4.7 cm/1.85 inç

Paket içeriği:

1x Şemsiye Tutucu

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Araç üzerinde yerleştirme : Ön