Spor ve Eğlence

Taşınabilir Badminton Net Yüksek Mukavemetli Profesyonel Badminton Net Katlanabilir Hafif Badminton Ekipmanları Voleybol Net Geri

₺65.95 ₺94.26
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2527

Tanım:

Uzun ömürlü ve sağlam açık badminton ağımızla arka bahçenizi, plajınızı veya parkınızı eğlenceli bir spor alanına dönüştürün!Parlak renk göz alıcıdır, tasarım ise ağın sıkıca sabitlenmesini sağlar.Badminton oyunlarının ve diğer spor aktivitelerinin sonsuz saatlerinin keyfini kolaylıkla çıkarın.

Belirleme:

Ürün adı: Badminton Net

Delik aralığı: yaklaşık 2.5x2.5 cm/0.98x0.98 inç

Ürün boyutu: (yaklaşık.)

Yükseklik: 76 cm / 29.92 in

Uzunluk: 6.1 m / 20.01 ft

Ambalaj Listesi:

Taşınabilir badminton net x 1

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kurulumu kolay: Her iki ucunda naylon çekme telleri ile badminton ağını kolayca düzeltebilir ve sıkıca sabitleyebilirsiniz. poles.No gerekli aletler veya kazıklar.

2.Darbeye dayanıklı ve Sağlam: Olağanüstü kaliteye sahip badminton ağımızla badminton oyununuzu geliştirin.Ağımız, uzun ömürlü ve sağlam bir performans için ince hemming ve sağlam kalınlaştırılmış tellerle tasarlanmıştır, raketle etkisine dayanır ve dış mekan aşınma ve yıpranmasına karşı oldukça dayanıklıdır.

3.Eğlenceyi ve Oyunları Deneyimleyin: Bu çok yönlü badminton ağı ile aileniz veya arkadaşlarınızla badminton, tenis, softbol veya voleybol oynamak kolaylaşır.Her zaman, her yerde çok çeşitli spor ve oyunların keyfini çıkarın.

4.Canlı Renkler: Doğru ağ boyutu, dayanıklı malzeme ve canlı renkler badminton ağımızı iç ve dış mekan için mükemmel hale getirir games.No yansıma ve deformasyon yok.

5.Kolayca Taşınabilir: Bu hafif ve taşınabilir badminton ağını alın anywhere.It kolayca katlanabilir ve saklanabilir, bu da arka bahçe, plaj veya park oyunları için mükemmeldir.Seyahatlerinizin sizi götürdüğü her yere rahatça taşıyın ve sonsuz saatlerce açık hava eğlencesinin tadını çıkarın!

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Net