Fitness ve Vücut Geliştirme

Spor bileklik Ayarlanabilir Egzersiz bileklik Ağırlık Kaldırma bileklik Desteği Spor Salonu Kayışı Egzersiz ve Koruma Kaldırma

₺12.48 ₺31.30
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w23591

Bilek desteği desteğimiz bilek hiperekstansiyonunu önleyerek tüm bilek eklemine verimli stabilizasyon ve destek sağlar.Uzatılmış kanca ve daire kapatma sistemi uygun ayarlamaya izin verdiği için giyildiğinde sıfır kayma bekleyin.Çok yönlü olması, birden fazla durum için idealdir.Ürünümüzün kullanımı zahmetsizdir ve iyileştirme potansiyelini en üst düzeye çıkarır.

Belirleme:

Özellikler: Ortalama boyut

Renk: siyah kırmızı, siyah gri

Malzeme: polyester, kauçuk iplik, sihirli bant

Özellikler: Giymek kolay, ayarlanabilir basınç, çok amaçlı

Ürün boyutu: 50 * 8 cm/19.68 * 3.15 in

Ambalaj Listesi:

Halter Bilek Kayışı*1 adet

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Bilek Desteği: Bilekliklerimizle halter rutininizi artırın.Bilek hiperekstansiyonunu önleyin ve asansörler ve ağız kavgası sırasında sabit kalın.Üstün performans için ihtiyacınız olan bilek desteğini alın.Halter meraklıları için uygundur.

2.Gelişmiş Destek: Halter bilekliği, sargının güvenli ve doğru yerleştirilmesini sağlayan elastik bir başparmak çemberine ve kolay ayarlanmasını sağlayan genişletilmiş bir kanca ve daire kapatma sistemine sahiptir.

3.Güvenilir Malzeme: Sağlam ancak esnek bilekliklerimizle daha önce hiç olmadığı gibi halter deneyimini yaşayın.Malzemelerden yapılmış, bileklerinizi korur ve destekler, sınırlarınızın ötesine geçmenize ve fitness hedeflerinize ulaşmanıza olanak tanır.

4.Kullanımı Kolay: Halter bilekliğimiz, güçlü yapışma ile güvenli bir şekilde dikilen ve kolayca düşmesini önleyen geniş bir çekicilik bandına sahiptir.Bant, tekrarlanan çekme ve tutturmadan sonra bile kabarmaya karşı dayanıklıdır.

5.Geniş Kullanım Alanları: Bu çok yönlü halter bilekliği ile antrenmanınızı yükseltin.Tenisten voleybola kadar çeşitli sporlar için idealdir: yaralanmasız performans için ihtiyacınız olan hayati bilek desteğini sağlar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Halter