Eğitim ve Ofis Malzemeleri

YENİ 60 Rolls Gökkuşağı Washi Maskeleme Bandı Seti DIY Dekor Scrapbooking Sticker Maskeleme Kağıt Dekorasyon bant yapışkan

₺207.90 ₺284.84
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w23515

YENİ 60 Rolls Gökkuşağı Washi Maskeleme Bandı Seti DIY Dekor Scrapbooking Sticker Maskeleme Kağıt Dekorasyon bant yapışkan

MALZEME-Yüksek kaliteli japon kağıdı,yerinde kalacak kadar yapışkan ve yeniden konumlandırılabilir.Bandın soyulması ve kesilmesi kolaydır ve çıkarıldığında yüzeylerde yapışkan kalıntı bırakmaz.

Gökkuşağı renkleri-Sıcak tonlu renk ve soğuk tonlu renk kombinasyonu,kırmızı,turuncu,sarı,yeşil,mavi,mor, siyah ve daha fazla gökkuşağı rengini içerir.

ÇOCUKLAR için harika - Çocukların washi bantla çıldırmasına izin verin, kişiliklerini oyun odası duvarlarına damgalayın!Cupcakes için mini bayraklar yapın veya büyülü bir görünüm için mason kavanoz çay ışık tutucularını süsleyin.

Yaratıcı el sanatlarınızın keyfini çıkarın-Dergi kapağınızı canlandırın ve ardından önemli sayfaları işaretlemek için bant sekmeleri ekleyin.Dizüstü bilgisayarınızı benzersiz bir washi bant tasarımıyla örtün, ardından tüm bu karışık kabloları masanızın arkasına etiketleyin.

Scrapbooking için harika; Planlama; Kart Yapımı; Tasarım; Dekorasyon; Kişiselleştirme; Düzenleme; Etiketleme; Okul projeleri; Her türlü işçiliği

Özellik:

Adı: Maskeleme Bandı

Malzeme: Kağıt

Renk: Çok renkli

Boyutu: 8mm * 4 m

Miktar: 60 Rulo

Paket içeriği:

60 * Maskeleme Bandı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin