Ev & Bahçe

6 Adet 2024 Bahar Festivali Kırmızı Zarflar Yılı Ejderha Mini Kırmızı Paketleri Çin Yeni Yılı Şanslı Para Çantası Ay Yılı Dekor

₺22.54 ₺50.11
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2301

6 Adet 2024 Bahar Festivali Kırmızı Zarflar Yılı Ejderha Mini Kırmızı Paketleri Çin Yeni Yılı Şanslı Para Çantası Ay Yılı Dekor

Mermi Noktaları:

1.İyi dilekler: Kırmızı zarflar Çin kültüründe büyük önem taşır, neşeyi, hayırlılığı sembolize eder ve peace.By bu güzel hazırlanmış ve dayanıklı zarfları hediye ederek geleneği onurlandırabilir ve samimi duygularınızı sevdiklerinize ifade edebilirsiniz.

2.Uzun Servis Ömrü: Sıcak damgalama işlemi kullanılarak, bu zarflar kolayca çatlamayacak veya solmayacak dayanıklı malzemelerden yapılmıştır.Yumuşak kırmızı kağıt rahat bir dokunuş sağlar ve bu zarfları her özel durum için mükemmel hale getirir.

3.Üstün İşçilik: Üstün işçilik ve canlı çizgi film ejderha desenlerine sahip kırmızı zarflarımızla Çin'in zengin mirasını kucaklayın.Her durum için mükemmel, unutulmaz hediye verme yoluyla sevdiklerinizle bereket zenginliğini paylaşın.

4.Kullanımı Kolay: Bu kırmızı zarflarla kutlamalarınıza geleneksel bir zarafet katın.İçine şanslı para, bozuk para veya mücevher koymak için mükemmeldirler.Ayrıca seddi veya ağaç süsleri de yaparlar.

5.Çoklu Uygulamalar: Kırmızı zarflarımız Çin Yeni Yılı, Bahar Şenliği, düğünler ve diğer neşeli etkinliklerde samimi dileklerini ifade etmek için mükemmeldir.Aile ve arkadaşlar için idealdir.

Çin kültürünü ve geleneğini 2024 Kırmızı Paketleriyle kutlayın!Zarflarımız dayanıklıdır, çatlamaz veya solmaz ve sevdiklerinize şanslı para, bozuk para veya küçük eşyalar hediye etmenin yürekten bir yolunu sunar.Çin Yeni Yılı, Bahar Şenliği ve düğünler için mükemmel, ailenize ve arkadaşlarınıza kırmızı zarf gönderme geleneğine devam edin.

Belirleme:

Malzeme: kağıt

Ağırlık: yaklaşık 40 g / paket

Ürün boyutu:

Bir (yaklaşık.)14.6*0.3*12.5 cm/5.75*0.12*4.92 inç

B (yaklaşık.)12.8 * 0.3 * 13 cm/5.04*0.12*5.12 inç

Ambalaj Listesi:

6 * Kırmızı Zarflar (diğer ekran öğeleri hariç)

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*