Taşınabilir Ses ve Video

Ayarlanabilir Kazançlı AT41 3X GY-MAX4466 Elektret Mikrofon Amplifikatör Sensörü

₺94.26
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w22901

ürün açıklaması

Bu iyi tasarlanmış elektret mikrofon amplifikatörü ile projenize bir kulak ekleyin.Bu tamamen monte edilmiş ve test edilmiş kart, lehimlenmiş 20-20KHz elektret mikrofonuyla birlikte gelir.

Amplifikasyon için, bu hassas görev için özel olarak tasarlanmış bir op-amp olan Maxim MAX4466'YI kullanıyoruz!Amplifikatörün mükemmel güç kaynağı gürültüsü reddi vardır, bu nedenle bu amplifikatör kulağa gerçekten hoş geliyor ve denediğimiz diğer mikrofon amplifikatörü kopmaları kadar gürültülü veya cızırtılı değil!

Bu koparma en iyi ses değiştiriciler, ses kaydı/örnekleme ve FFT kullanan sese duyarlı projeler gibi projeler için kullanılır.

Arkada, kazancı ayarlamak için küçük bir düzeltici kap ekliyoruz.Kazancı 25x'ten 125x'e ayarlayabilirsiniz.

Bu, kırpmadan 'hat seviyesi' girişi bekleyen bir şeye veya bir mikrodenetleyici adc'den okumak için mükemmel olan yaklaşık 1vpp'ye kadar takmak için iyi olan yaklaşık 200mvpp'ye (yaklaşık 6 inç uzakta normal konuşma hacmi için) düşer.Çıkış raydan raya doğrudur, bu nedenle sesler yükselirse çıkış 5vpp'ye kadar çıkabilir!

Bunu kullanmak çok basit:

gnd'yi toprağa, vcc'yi 2.4-5vdc'ye bağlayın.

En iyi performans için mevcut "en sessiz" beslemeyi kullanın (bir Arduino'da bu 3,3 V besleme olacaktır).

Ses dalga formu çıkış piminden çıkacaktır.

Çıkış, VCC/2'lik bir DC önyargısına sahip olacaktır, bu nedenle tamamen sessiz olduğunda, voltaj sabit bir VCC/2 volt olacaktır (DC'ye bağlıdır).

Kullandığınız ses ekipmanı AC bağlantılı ses gerektiriyorsa, çıkış pimi ile cihazınızın girişi arasına 100 uf kapasitör yerleştirin.

Diferansiyel girişleri olan veya ayırma kapasitörleri içeren bir ses amplifikatörüne bağlanıyorsanız, 100 uf kapak gerekli değildir.

Çıkış pimi, hoparlörleri veya en küçük kulak içi kulaklıklardan başka bir şeyi sürmek için tasarlanmamıştır-amplifikatörü doğrudan hoparlörlere bağlamak istiyorsanız bir ses amplifikatörüne (3,7 W stereo amplifikatör gibi) ihtiyacınız olacaktır.

Bir mikrodenetleyici pimine bağlanıyorsanız, bir amplifikatöre veya ayırma kapasitörüne ihtiyacınız yoktur-ÇIKIŞ pimini doğrudan mikrodenetleyici ADC pimine bağlayın.

Sese duyarlı projeler için, ses girişini alabilen ve frekanslara 'çevirebilen' bir FFT sürücü kitaplığı kullanmanızı öneririz.

renk: mor

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

3 x Elektret Mikrofon Amplifikatörü MAX4466

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ürün Resimleri

İlginiz

hakkımızda:

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

Ödeme hakkında:

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.telmaytap.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Gönderiler Hakkında:

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.telmaytap.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

Satış Sonrası Servis hakkında:

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Geri Bildirim Hakkında:

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : SODIAL