İç aksesuarlar

Çatlak saklama kutusu Koltuk Çatlak saklama kutusu Bardak Tutucu İle Kaymaz araba için çok işlevli Aksesuarları Aşınmaya Dayanıklı

₺189.27 ₺378.73
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w227461

Bu araba koltuğu saklama alanı ile aracınızı düzenli ve düzenli tutun box.It telefonunuzun, anahtarlarınızın, park biletinizin ve diğer eşyalarınızın koltuk ile merkez arasına düşmesini önler console.It ayrıca kablolarınıza kolay erişim için bir şarj deliği tasarımına sahiptir.Sadece saniyeler içinde kurun ve rahatlığın tadını çıkarın.

Belirleme:

Malzeme: ABS

Boyutu: (yaklaşık.) 27.5*16*6.5 cm/10.83*6.3*2.56 inç

Kullanım pozisyonu: koltuğun ortasında

Farkına varmak:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Ambalaj Listesi:

Araba Çatlak saklama Kutusu * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sağlam ve Kaymaz: Dayanıklı ABS malzemeden yapılmış olan bu araba çatlak saklama kutusu, aşınmaya ve yıpranmaya dayanabilir ve eşyaların düşmesini veya kaymasını önleyebilir.

2.Kablosuz Şarj: Araç çatlak saklama kutusu, cihazlarınızı kablosuz olarak şarj etmenizi sağlayan bir güvenlik tasarımına sahiptir.Kutunun konumunu herhangi bir müdahale olmadan istediğiniz gibi de ayarlayabilirsiniz.Ayrıca eşyalarınızı çok işlevli bölmede düzenleyebilirsiniz.

3.Uygun Depolama: Bu araba çatlak saklama kutusu ile, koltukların altına ulaşmadan veya eldiveni açmadan su bardağınıza, cüzdanınıza, akıllı telefonunuza veya park biletinize kolayca erişebilirsiniz compartment.It koltuklar arasındaki boşluğu kullanır ve arabanızı düzenli ve düzenli tutar.

4.Montajı Kolay: Bu araba çatlak saklama kutusu, eşyalarınızı koltuk ile merkez arasında saklamak için size daha fazla alan sağlar console.It saniyeler içinde monte edilir ve emniyet kemeri tokasına veya emniyet kemerine müdahale etmez. seat.It aynı zamanda sağlam ve güvenilirdir, bu nedenle kaymaz veya düşmez engebeli yollarda.

5.Yaygın olarak uygulanabilir: Ne tür bir araç sürdüğünüz önemli değil, bu araba çatlak saklama kutusu koltuğunuz ile koltuğunuz arasındaki boşluğa sığabilir. console.It telefonunuzu, anahtarlarınızı, cüzdanınızı, kartlarınızı, madeni paralarınızı ve diğer küçük eşyalarınızı saklamak ve bunlara ulaşmak için kullanışlı bir yer sağlar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Güneşlik Saklama Çantası