Ev & Bahçe

Bahçe Heykeli Reçine Ördek Figürleri Ördek Aile Üyesi Avlu Süsler Sanat Hayvan Heykelleri Ev Dekor

₺158.16 ₺316.51
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2243

Tanım:

Bu ördek çim süsleme seti sizin için harika bir dekorasyon yard.It aralarından seçim yapabileceğiniz bir ördek ailesi var, ebeveynler ve 2 children.It çimlerinize, yürüyüş yolunuza, çiçek yatağınıza veya fountain.It ayrıca sevdikleriniz için eğlenceli ve yaratıcı bir hediye ördeklere ve doğaya tapın.

Belirleme:

Ürün adı: ördek heykeli

Malzeme: reçine

Boyutu: (yaklaşık.)

ördek baba ördek anne: 19 * 13 * 10 cm/7.5*5.1*3.9 içinde

ördek oğlan ördek kız: 12*7*6.5 cm/4.7*2.7*2.5 içinde

Ürün Listesi:

Reçine Ördek Süsleme x 1

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sevimli Ördekler Kombinasyonu: Bu ördek süsü sıcak ve uyumludur styling.It 4 sevimli çizgi ördek, tam bir aile var.Ebeveynler ve 2 çocuk birbirine sarılarak bahçenizi daha davetkar ve çekici hale getirir.

2.Solmaya ve Deformasyona Karşı Dayanıklı: Bu hayvan süsleri, sağlam ve uzun ömürlü yüksek kaliteli reçineden üretilmiştir.Hassas detaylarla el yapımıdır ve her türlü hava koşulunda solması ve deforme olması kolay değildir.Tüm yıl boyunca bu sevimli ördeklerin tadını çıkarabilirsiniz.

3.Bezeme: Bu ördek heykelleriyle dış mekanınızı aydınlatın.Bahçenize, göletinize veya bahçenize göz alıcı bir katkı sağlayan ayrıntıları, sevimli ifadeleri ve parlak renkleri vardır.Çevrenize eklerler ve eğlenirler.

4.Çok yönlü Kullanımlar: Bu ördek heykelleri, çeşitli durumlara tuhaf bir dokunuş getirebilir.İç ve dış mekan kullanımı için uygundurlar ve yatak odalarında, bahçelerde, çiçek tarhlarında, göletlerde, çeşmelerde, yürüyüş yollarında, avlularda vb. Sergilenebilirler.

5.Kaprisli Hediye: Ailenize, arkadaşlarınıza ve iş arkadaşlarınıza takdir edecekleri enfes bir hediye ile sevginizi ve kutsamalarınızı gösterin.Bu ördek figürleri, Noel, Şükran Günü, doğum günleri, eve taşınma partisi vb.Gibi her durum için idealdir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme : reçine
  • Tema : Hayvan
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Ördek Çim Süsleri