Müzik Aletleri

Ahşap Müzik Aletleri İplik Cırcır Gürültü Yapıcı Perküsyon Oyuncak Çocuklar Çocuklar İçin Eğitici Ses Tahtaları Tef Meksika

₺168.78 ₺444.30
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w22396

Kolay tutma ve güvenilir kalite için mükemmel boyutta tasarlanan bu ürünler, her yaştan müzik tutkunu için mükemmel doğum günü ve tatil hediyeleridir.

Özellikler:

Malzeme: ahşap

Ürün boyutu: (yaklaşık.)15*14*1.7 cm/5.91*5.51*0.67 inç

Ambalaj Listesi:

2 * Ahşap Müzik Aletleri

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geniş Uygulama: Çocuk müzik aleti setimizle aile bağlarını güçlendirin ve kalıcı anılar yaratın.Aile toplantıları, spor toplantıları ve eğlenceli ve neşeli bir atmosfer yaratmak istediğiniz her durum için mükemmeldir.Herkesi dahil edin ve birlikte güzel müzikler yaratın.

2.Taşıma Kolaylığı: Yaklaşık 15X14X1.7cm ölçülerindeki gürültü mandallarımızın küçük hacmi ve boyutu, taşımayı zahmetsiz hale getirir.Açık havada müzik yapmak için mükemmeldir, hafiftir ve saklanması kolaydır.

3.Duyusal Gelişim: Bu tutması kolay çocuk müzik aleti ile duyusal keşifte sesi açın.Sadece kolu tutun ve net bir ses elde etmek için çevirin, bu da onu müzik yeteneklerini geliştirmek ve işitmeyi geliştirmek için mükemmel bir seçim haline getirir.

4.Son derece Dayanıklı: Dayanıklı ahşaptan yapılmış çocuk müzik aletlerimiz, kolayca kırılmayacak veya solmayacak sağlam bir yapıya sahiptir.Dokunuşu pürüzsüz, güvenilir ve kokusuz bir yüzeyle çocuğunuzun eğlencesi için kalitesine ve dayanıklılığına güvenebilirsiniz.

5.İdeal Seçim: Çocuk müzik aletlerimiz, çocuğunuzun müziğe olan sevgisine ilham vermenin ideal bir yoludur.Set, yüksek ve net ses üreten 2 adet mandal içerir.Güvenlik ve rahatlık için dikkatlice düzeltilmiş kenarlarla, doğum günlerinde veya tatillerde herhangi bir genç müzisyen için mükemmel hediyeler yaparlar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Ahşap Dönen Cırcır