Fitness ve Vücut Geliştirme

Pedal Tipi Ayak Bileği Sabit Sapanlar Teleskopik Naylon Vücut Geliştirme Ayak Desteği Toka Ağırlık Kaldırma Dambıl Halter

₺180.33 ₺273.10
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w222332

Pedal Tipi Ayak Bileği Sabit Sapanlar Teleskopik Naylon Vücut Geliştirme Ayak Desteği Toka Ağırlık Kaldırma Dambıl Halter 1.Malzeme: Ayak bileği kayışlarımız yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve maksimum performans sonuçları için detaylara özel önem verilmektedir.Bu ayak bileği tokaları, benzersiz dayanıklılık ve stabilite için güçlü naylondan yapılmıştır.

2.Her yerde Egzersiz Yapın: Nerede egzersiz yaparsanız yapın, ayak bileği kayışları antrenmanınıza vazgeçilmez bir ektir.Spor salonunda veya evde kullanımı kolaydır-ister kablo makinesinde olun, ister bacak egzersizi yapın veya başka egzersiz ekipmanları kullanın.Spor çantanızda saklayın, böylece ganimetinize her zaman bir fitness desteği vermeye hazırsınız.

3.Kolayca Ayarlanabılır: Spor salonu için bu ayak bileği kayışları, kolayca ayarlanabildikleri için tüm erkek ve kadınlara uyacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır.Çift D-halkaları ve güçlü cırt cırt bağlantı elemanları, kayışları bedeninize göre ayarlamanıza izin verecektir.

4.Etkili Egzersiz: Bu ayak bilekleri ayraçları bacak hareketleri için tasarlanmıştır.Antrenmanınız için süper etkili.

5.Spor Meraklıları için:Bu eşsiz ayak bileği kayışları ile sanat eseri olan hayalinizdeki bacakları elde edebilirsiniz.Sadece onları kablo makinesine takın ve bağlayın, uyluklarınız, kalçalarınız, kalçalarınız, hamstringleriniz ve baldırlarınız için ayak bileğinizin etrafındaki üç D halkasından egzersizler yapın.

Renk: A: Siyah / B: Mavi / C: Gül Kırmızı

Malzeme: naylon

Paket içeriği:

2 * Ayak Bileği Toka

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Spor türü : Kas Gevşemesi
  • Eğitim Sitesi : Ayak
  • Kaynak : Anakara Çin