İç aksesuarlar

Katlanabilir araba çöp torbası ön koltuk manyetik adsorpsiyon araba çöp kutusu ışık asılı deri depolama cep araba aksesuarları

₺170.83 ₺284.84
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w214783

Çöp torbasının kelepçesi ile çöpün dağılmasını önlemek için hızlıdır.Herhangi bir aydınlatmada kolay kullanım için otomatik LED ışık.Dayanıklılık ve solma için üretilmiştir.Taşınabilirlik göz önünde bulundurularak tasarlanan, tüm araba yolculuklarınızda yanınıza alın!

Özellikler:

Ürün malzemesi: deri + elektronik bileşenler

Ürün boyutu: 30 * 30 * 3 cm

Ürün ağırlığı: 350g

Ürün Listesi:

1 * Araba Çöp Torbası

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Akıllı Kurulum: Arabamız Çöp torbası, arabanızın içindeki çöpleri yönetmenin sorunsuz bir yolunu sunar.Akıllı tasarımı sayesinde yumuşak bir çekme ve mıknatıs bazlı olarak kolayca açıp kapatabilirsiniz lid.It hızlıdır ve dağınıklığı önler.

2.Karanlığı Aydınlatmak: Etkinleştirildiğinde, bu araç Arabası çöp torbası aydınlatabilir, bu da düşük sıcaklıklarda bulmayı ve kullanmayı kolaylaştırır light.To düşük ışıkta bulmanıza yardımcı olur ve karanlıkta tekrar mücadele etmek zorunda kalmanızı önler, ayrıca kapatıldığında otomatik olarak kapanır.

3.Yüksek kaliteli Malzemeler: Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu Araba çöp torbası, zarif görünümünü korurken ağır kullanımdan kurtulacaktır.Sağlam yapısı, uzun ömürlü performans sağlar ve hareket halindeyken rahat ve sorunsuz atık bertarafı sağlar.

4.Kullanımı kolay: Araba çöp torbası, çöp torbasını etrafına sıkıştıran bir süngü ayarına sahiptir ve dolduğunda çöp torbasını değiştirmeyi zahmetsiz hale getirir.Bu tasarım basit ve kullanışlıdır ve çöp torbasının düşmesini veya dökülmesini önler.

5.Odayı Koruma: Araba Çöp Torbasının katlanabilir ve portatif tasarımı, onu her gezgin için olmazsa olmaz kılar.Yerden tasarruf sağlayan özelliği, kolay saklama ve zahmetsiz taşıma sağlar.Yoldayken arabanızı temiz ve düzenli tutun.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Tarz : Presleme Tipi
  • Malzeme : Plastik
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Şekil : Yuvarlak
  • Tip : Depolama Kovası