Masa Aksesuarları ve Düzenleyici

Noel Kolay Çekme Düğmesi Gerilebilir Rozet Klipleri Güvenilir Ve Güvenli Anahtarlık Tutucu Hediye Aile Arkadaşlar İçin Meslektaşları

₺37.26 ₺57.38
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2134

Noel Düğmelerimizle şenlikli el sanatları yaratın.Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu düğmeler, klasik Noel öğelerine sahiptir ve projeler oluşturmak için güvenilir ve güvenlidir.Her düğme ayrıca bir anahtarlık tutucusu ile birlikte gelir, bu da onu aile, arkadaşlar ve iş arkadaşları için mükemmel bir aksesuar haline getirir.

Belirleme:

Ürün adı: Noel Kolay Çekme Düğmesi

Ürün boyutu: (yaklaşık.)4.5*10 cm/1.77 * 3.94 inç

Ağırlık: 16g

Malzeme: akrilik

Ambalaj Listesi:

1 * Noel Baba Rozeti Tutucu

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kullanımı Kolay: Yüksek kaliteli ve gerilebilir malzemelerden yapılmış olan Noel Kolay Çekme Düğmemiz aşınmaya dayanıklı ve kullanımı zahmetsizdir.Sorunsuz bir bağlanma ve ayrılma deneyiminin keyfini çıkarın, endişelenmeden tatil tezahüratını yayın.

2.Noel Elemanları: Bu Kolay Çekme Düğmesiyle Noel ruhunuza biraz ışıltı katın.Renkli LED ışıklarla eşleştirilen eğlenceli ve şenlikli melodiler, tatilleri kutlamak için mükemmel bir ortam yaratır.

3.Dayanıklı ve Güvenli: Noel Kolay Çekme Düğmesi sadece kartlarınızı güvenli ve emniyetli tutmakla kalmaz, aynı zamanda tatil süslemelerinize bir stil dokunuşu katar.Dayanıklı metal konstrüksiyonu zamanla solmamasını veya paslanmamasını sağlar, bu da onu şenlikli kurulumunuza güvenilir ve uzun ömürlü bir katkı haline getirir.

4.Geniş Uygulama Yelpazesi: Noel Kolay Çekme Düğmesi, giysi dekorasyonu olarak ve ayrıca kartlar, rozetler, anahtarlar ve daha fazlası için bir tutucu olarak hizmet veren olmazsa olmaz bir eklentidir.

5.Benzersiz Hediye: Ailenizi, arkadaşlarınızı ve iş arkadaşlarınızı, basit bir römorkörle şenlikli bir mesaj veya komik bir şaka çıkarmalarını sağlayan bu benzersiz Noel Kolay Çekme Düğmesiyle şaşırtın.Noel, doğum günü, Şükran günü ve diğer günler için mükemmeldir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin