Sanat Malzemeleri

Mum boya Kutusu Ahşap kalemlik Çok Fonksiyonlu masaüstü düzenleyici Yaratıcı Hediye İçerir 4 Boya Kalemi

₺68.74 ₺98.17
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w20920

Doğal ahşaptan yapılmış bu mum boya kılıfı, başkalarına neşe getirmek için mükemmel bir hediyedir.Saklamak için güvenli ve eğitim kampı, dağıtımlar ve emeklilik için mükemmeldir.Herkesin gününü aydınlatacak eğlenceli ve düşünceli bir hediye.

Belirleme:

Adı: Ahşap Mum Boya Kutusu

Malzeme: Ahşap

Ürün boyutu: yaklaşık 10x3 cm / 3. 94x1. 18 inç

Ağırlık: 120g

Paket Listesi:

Mum boya kutusu*1

Boya kalemi * 4

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Seçilen Malzeme: Doğal ahşap ve yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, bu çok fonksiyonlu mum boya kutuları güçlü ve dayanıklıdır ve size uzun süre hizmet edecektir.

2.Eğlenceyi Geliştirin: Bu çok işlevli mum boya kutusu, aktivitelerinize eğlence katacak ve canlı kreasyonlarınızla başkalarına neşe getirecek.Mutluluğu başkalarına yaymak.

3.Güvenli Çözüm: Bu dayanıklı ve zararsız mum boya kutusu, atıştırmalıklarınızı ve boya kalemlerinizi saklamak için mükemmel bir güvenli noktadır ve bir yerde huzur ve rahat saklama sağlar.

4.Komik Hediye: Bu mum boya kutusu, çocukları meşgul etmek için eğlenceli bir hediye veya yaratıcı bir proje olsun, eğlenceli ve yaratıcı bir çıkış arayan herkes için mükemmeldir.

5.Çoğu Durumda: Bu çok yönlü mum boya kutuları ile yaratıcılığınızı açığa çıkarın ve açlığınızı giderin.Eğitim kampı, emeklilik, dağıtımlar ve daha fazlası için idealdir.Bu çok amaçlı boya kalemleri yaygın olarak kullanılmaktadır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin