Taşınabilir Ses ve Video

NRF52840 Geliştirme Kurulu Supermini İle Uyumlu Güzel!Nano V2. 0 Bluetooth Şarj Yönetimi

₺67.62 ₺160.77
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2088

Giriş

SuperMini için NRF52840, Nıce ile uyumlu bir Pro Mikro alternatif geliştirme kartıdır!Nano.Pimleri ProMicro ile aynıdır, bu da hemen hemen her ProMicro klavyeyle kullanılabileceği anlamına gelir.NRF5280 geliştirme kartı, 3.7 V lityum pil arayüzüne ve LED'in gücünü kesebilen bir yazılım anahtarına sahiptir.Kapatıldığında, bekleme güç tüketimi 1ma'ya ulaşabilir.

Donanım açıklaması

nRF52840, Norwegian Nordic tarafından piyasaya sürülen yüksek performanslı, düşük güçlü bir kablosuz SoC çipidir Semiconductor.It Bt 5, Thread, Zigbee, ANT ve 2.4 GHz dahil olmak üzere birden fazla kablosuz protokolü destekler.nRF52840 yongası, dahili 1MB flash bellek ve 256KB bellek ile 64mhz'de saat hızına sahip bir ARM Cortex-M4F işlemci kullanır. RAM.It ayrıca ADC, PWM, SPI, I2C, UART, USB ve GPIO dahil olmak üzere çeşitli çevre birimlerine sahiptir, etc.In ek olarak, nRF52840 ayrıca bir AES şifreleme, SHA-256 karma ve Gerçek Rasgele Sayı Üreteci (TRNG) gibi çeşitli güvenlik işlevleri.

İlginiz için teşekkür ederiz, Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Uyumlu Ses ve Video Ekipmanı Stili : Kayıt Ekipmanları