Elektronik Bileşenler ve Sarf Malzemeleri

SK 64 Port 256 SIM 4G LTE SMS Ağ Geçidi Toplu SMS Makinesi Toplu MMS Desteği USSD VPN SIM Rotasyon GSM Modem GSM Ağ Geçidi

₺92 246.49
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w20865

Benimkini de ekleyebilirsiniz

Bana ulaşmak için +8615314822887 uygulaması nedir

Telefon: + 8615314822887 WeChat: 15874218309

Skype:canlı: 58329416

Açıklama Ürün Açıklaması SK 4G Modem 4G LTE Ağ Geçidi 256 Sım Cep Telefonu SMS Ağ Geçidi 64 Port Desteği SMPP HTTP 64-256 SMS Modem Sım Kutusu

ABD, Avustralya, Kanada, Japonya, Kore'nin 4G modelini kullanmasını öneriyoruz çünkü 2G artık çalışmıyor.

Pls not: farklı ülke farklı 4G modülü kullanır, daha fazla cihaz detayı için lütfen benimle iletişime geçin!

Neden SK gateway'i seçmelisiniz ?

Artık birçok müşteri engelleme sorunlarından şikayet ediyor.İlk olarak, Operatörün sizi neden sık sık engellediğini biliyor olabilirsiniz?

İkincisi, engelleme kuralları nelerdir?Üçüncüsü, onu nasıl azaltabiliriz, hatta önleyebiliriz?Öğrendiğim bazı kurallar var

sen.

# 1 Taşıyıcı, sürekli dakikasının çağrılarını algılar.SIM kartlar belirli bir sürekli dakikaya ulaştığında, SIM kartlar bloke olur.

Çözüm: SK akıllı ağ geçitlerimize her bağlantı noktasına 4 SIM kart takılabilir ve SIM kartların dairesel olarak arama yapmasını destekleyebilir.

Bu avantaj için, 1 SIM kartın belirli bir sürekli dakikaya ne zaman ulaştığını ayarlayabilir, ardından arama yapmak için bir sonraki SIM karta geçebilirsiniz.

Ayrıca, engellemeyi azaltmak için daha sık SMS göndermesini ayarlayabiliriz.

# 2 Taşıyıcı IMEI Numarasını algılar.SIM kartlardan ve bloklardan.

Çözüm: SK ağ geçitlerimiz IMEI Numarasını değiştirecek şekilde ayarlanabilir.Engelleme sorunlarını önlemek için otomatik olarak.

# 3 Taşıyıcı, SIM kartlarınızın anormal olduğunu algılar.Açıklama, Operatörün SIM kartlarınızın bir kişi tarafından kullanılmadığını onaylamasıdır.

insan, bunun yerine bazı cihazlar.

Çözüm: Bir yandan, SK ağ geçitleri, bir insanın SIM kart kullanma davranışını kopyalayan ve

bir insan onu kullanıyor gibi görünüyor.Öte yandan, SK ağ geçitleri bir kişinin SMS gönderme ve yapma davranışını da kopyalayabilir

limanlar arasında aramalar.Tüm fonksiyonlar SK ayar sayfası tarafından ayarlanabilir gateways.SK 64-256 SMS Modem SK 64-256, toplu SMS ve MMS için İnternet Protokolü tekniğini temel alan bir modem havuzudur.Uzaktan yönetim ve kontrol özelliği, farklı alan ve ülkelerdeki modem havuzlarının, kontrol yazılımı ile aynı cihaz üzerinden toplu SMS gönderebilmesini uygun hale getirir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin