Donanım

12 Adet Çift katlı Kapı donanım kiti Paslanmaz Çelik Kapı tamir kiti Değiştirme Kolay Kurulum Kapı Donanım Parçaları Ahır Kapısı için

₺180.52 ₺375.93
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2079

Donanım eksikliği nedeniyle evdeki katlanır kapı düzgün çalışmıyor mu?Yeni kapılara çok para harcamayın.Çift kapı sistemini eski haline getirmek ve iyi performans elde etmek için kayıp veya hasarlı donanımı değiştirmek için çift katlı kapı donanım kitimizi kullanabilirsiniz.

Ürün Adı: Çift katlı Kapı donanım kiti

Malzeme: paslanmaz çelik, ABS

Renk: gümüş + beyaz

Yüzey işleme: çinko kaplama

Boyutu: gösterildiği gibi

Uygulama: katlanır kapılar, sürgülü kapılar, dolap kapıları, ahır kapıları vb.

Parça Listesi:

2 x Kilitleme Cihazı

2 x Diş Plaka Montaj

2 x Şemsiye Vida

2 x Elastik Eksen A

2 x Elastik Eksen B

2 x Elastik Eksen D

6 x Vida

[Premium Malzeme] Çift katlı kapı donanım kiti, yüksek kaliteli paslanmaz çelik ve ABS'den yapılmıştır, güçlü ve dayanıklı, pas ve aşınmaya dayanıklı, su geçirmez ve sağlamdır, kırılması ve deforme olması kolay değildir ve uzun süre kullanılabilir.

[Çift katlı Kapı Tamiri] Çift katlı kapı donanım kiti, kapıyı değiştirmeden hızlı bir şekilde onarmanıza olanak tanır, böylece kapı kolayca kayabilir, kayma sıkışmasını ve kayma gürültüsünü önleyebilir ve sorunsuz ve kolay kullanım sağlayabilir.

[Kurulumu Kolay] Çift katlı kapı tamir kitinin kurulum talimatlarına göre kurulumu kolaydır.Yeni başlayan biri olsanız bile hızlı bir şekilde kurabilir ve ardından pürüzsüz iki katlı bir kapı elde edebilirsiniz.

[Paket içeriği] Paket 2 adet kilitleme cihazı, 2 adet diş plakası montajı, 2 adet şemsiye vidası, 2 adet elastik eksen A, 2 adet elastik eksen B, 2 adet elastik eksen D ve 6 adet vida içerir.Hızlı ve kolay bir şekilde kurmanıza yardımcı olacak tüm araçlar sağlanmıştır.

[Geniş Uygulama] Çift katlı kapı tamir kiti, katlanır kapılar, sürgülü kapılar, dolap kapıları, ahır kapıları, dolap kapıları, dolap kapıları, balkon kapıları, kitaplık kapıları, şarap dolabı kapıları vb.Gibi birçok kapı türü için uygundur.

Not:

1.Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : 200035831
  • Malzeme : Paslanmaz Çelik
  • Tip : Kapı Menteşeleri
  • Kaynak : Anakara Çin