Takım Sporları

Pano Basketbol Pano Panosu Basketbol Beyaz Tahta Basketbol Koçluk Panosu Panosu Basketbol Beyaz Tahta

₺277.20 ₺543.41
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w206099

Tanım

Parlak renkli bir koçluk panosu, panodaki oyunları çizerken zaman aşımları sırasında oyuncularınızın dikkatini çekecektir.Basketbol antrenörlük kurullarımız iki taraflıdır ve bir tarafta tam saha, diğer tarafta daha büyük bir yarım saha vardır.

İki tarafla, tahtanın bir tarafını silmek zorunda kalmadan iki varyasyonu veya istediğiniz her şeyi kolayca çizebilirsiniz.

Bu Basketbol Antrenörlük Tahtası, takımınıza öğretmek ve harika oyun taktikleri uygulamak için tasarlanmış yeniden kullanılabilir bir tahtadır.Oyunu kazanan oyunu hazırlayın.

Özellik

- Renk: gösterildiği Gibi

- Malzeme: PVC

- Boyutu: 53x31x0. 5 cm

- Bu Basketbol Antrenörlük Tahtası, takımınıza öğretmek ve harika oyun taktikleri uygulamak için tasarlanmış yeniden kullanılabilir bir tahtadır.Oyunu kazanan oyunu hazırlayın.

- Parlak renkli koçluk tahtası, zaman aşımları sırasında oyuncularınızın dikkatini çekecek ve panoda bir oyun çizeceksiniz.

- Basketbol antrenörlük kurullarımız iki taraflıdır ve bir tarafta tam saha, diğer tarafta daha büyük bir yarım saha vardır.

- İki tarafla, tahtanın bir tarafını silmek zorunda kalmadan iki varyasyonu veya istediğiniz her şeyi kolayca çizebilirsiniz.

- Koçluk Panosu 2 komple manyetik işaretleyici seti ile birlikte gelir, böylece takımınız ve rakibiniz için oluşumu kolayca işaretleyebilirsiniz.

- PU kapak + Manyetik adım + Yazma ve silme, 2'si 1 arada işaretleyici kalem.Manyetik pano.

1 x basketbol koçluk kurulu

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin