Cep Telefonu Parçaları

Kıdemli Telefon Yaşlı Minyatür Çift SIM Kart Cep Telefonu Mp3 Çalar Mini Cep Cep Telefonları Çocuk Kıdemli Yetişkinler

₺238.64 ₺340.91
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w2047

Küçük, hafif bir tasarıma sahip benzersiz görünümlü cep telefonumuzu tanıtmak.Mükemmel ekrana sahip bu telefon, çoklu dil ve çift kartlı çift bekleme modunu destekler.Kompakt ancak çok yönlü bir cihaza ihtiyaç duyanlar için mükemmeldir.

Belirleme:

Çoklu dil desteği: İngilizce, fransızca, ispanyolca, danca, lehçe, portekizce, italyanca, almanca, malezyaca, hollandaca, vietnamca, rusça, arapça, ibranice, tayca, yunanca, isveççe, hırvatça...24 dil

Uygun frekans bandı: GSM 2G 850/900/1800/1900 MHZ

Ekran: 0,66 inç / 64x48

Bekleme süresi: 20 saat

Ürün Boyutu: Cep telefonu: yaklaşık 6.78x2.78x1.24 cm/2.67x1.09x0.49 inç(LWD)

Pil kapasitesi: polimer lityum pil 380 mAh

Ambalaj Listesi:

1 adet * Küçük Cep Telefonu

1 adet * pil

1 adet * şarj kablosu

1 adet * Kullanım Kılavuzu

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güvenilir Yardım: Avuç içi büyüklüğünde tasarımı ile bu küçük düğmeli telefonun taşınması kolaydır ve cebinize veya çantanıza mükemmel bir şekilde sığar, yaşlılara her zaman ve her yerde akraba ve arkadaşlarla iletişimde kalmanın güvenilir ve taşınabilir bir yolunu sunar.

2.İletişim Deneyiminizi Geliştirin: Bu yaşlı cep telefonu, şık ve zarif görünen zarif bir görünüme ve tutmayı kolaylaştıran rahat bir el hissine sahiptir. operate.It ayrıca çift kartlı çift bekleme modunu destekler, böylece kişisel ve iş kişilerinizi 1 cihazla rahatça yönetebilirsiniz.

3.Retro Düğmeli Cep Telefonu: Yaşlı Cep Telefonumuzun 'Vintage Stili'ile nostaljiye dalın.Vintage ve modern stilleri sorunsuz bir şekilde harmanlayan mükemmel bir ekran sağlayan net ve parlak ekrana sahip retro düğmeli bir cep telefonunun keyfini çıkarın.Sizi şimdiki zamanda bağlı tutarken size geçmişi hatırlatan telefonlar.

4.Kullanıcı Dostu Kolaylık: Bu yaşlı cep telefonu, arama, mesajlaşma, kayıt, alarmlar ve benzeri özelliklere sahip olması gereken özelliklerle bağlantıda kalmayı bir esinti haline getirir. more.It ayrıca karanlıkta parlak parlayan bir LED ışığına sahiptir.Yaşlılar, göze çarpan görünümünü ve kullanıcı dostu tasarımını sevecekler.

5.Dil Özgürlüğü: Küresel kullanıcılar için tasarlanmış yaşlı cep telefonumuza kolayca bağlanın.İngilizce, fransızca, ispanyolca, rusça, almanca, italyanca, arapça ve daha fazlası dahil olmak üzere 24 dil desteği ile dünyanın her yerinde sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin