Ev Aletleri

Için Swiffer 12 İnç Wetjet Paspas Yeniden Kullanılabilir Paspas Pedleri Yedekler Mikrofiber Paspas Dolum Pedleri Islak Kuru Paspas Yedek Kafa Pedleri

₺153.13 ₺196.35
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w19846

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

Dayanıklı ve pratik kullanım için birinci sınıf malzemeden üretilmiştir.Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.

Çok amaçlı: Yedek mikrofiber temizlik pedleri, parke, fayans ve taş zeminleri temizlemek, yapışkan dağınıklığı, kiri, mutfak yağını etkili bir şekilde temizlemek için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır.

Swiffer için yeniden kullanılabilir yedekler, evinizin hemen hemen her katında size mükemmel bir temizlik sağlar. home.By mikrofiber paspas pedlerini değiştiren bu hepsi bir arada paspas pedleri, güçlü bir temizlik için zorlu dağınıklıkları kırar ve çözer.

Kırıntıları, kiri, tozu, evcil hayvan tüylerini ve evcil hayvan tüylerini temizlemek için mükemmeldir.Kullanımı kolay ve çok etkili.Uyumluluk: Swiffer için yeniden kullanılabilir paspas yedekleri sadece Swiffer ıslak Jet parke ve zemin sprey paspası için uygundur.

Mikrofiber, çevre için pamuktan daha hızlı, daha temiz ve daha iyidir.Mikrofiber, döngü paspaslarla bakterileri yalnızca %30'a kıyasla %99 oranında azaltarak size daha temiz ve daha güvenli bir oda sağlar.

boyutu: 29x14 cm

Malzeme: Katyonik çift çizgili kumaş + 0.6 sünger + naylon toka kumaş

renk: Mor + Yeşil + Mavi

Paket içeriği:

swiffer için 3 x Yeniden Kullanılabilir Paspas Pedleri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin