Takım Sporları

Futbol eldiveni Yapışkan Sprey Futbol Spor Kavrama Sprey 30ml Taşınabilir Gelişmiş Su Geçirmez Futbol Tack Sprey Futbol

₺35.02 ₺50.11
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w198089

Sahada avantaj sağlayan bir sprey mi arıyorsunuz?Sıkı tutuş spreyimiz yeni başlayanlar için mükemmeldir ve her türlü kaleci eldiveni için uygundur.Ayrıca, yer kaplamaz ve eldivenlerinize zarar vermez.Kullanımı kolay spreyimizle her seferinde mükemmel tutuşu elde edin.

Ürün Adı: Futbol Eldiveni Yapıştırıcı Sprey

Özellikler: 30 ml / 1.05 oz

Boyutu: 13 * 6 * 6 cm/5*2*2 inç

Liste:

futbol eldiveni yapışkan sprey * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Oyun Değiştiren Avantaj: Spreyimiz, top kontrolünüzü geliştirerek sahada avantaj sağlar.İster alıcı ister defans oyuncusu olun, spreyimiz en iyi şekilde performans göstermenize yardımcı olacaktır.

2.Çok Yönlü Performans: Bir topu yakalamanız, yumruk atmanız veya bir gol kaydetmeniz gerekip gerekmediği, bu sprey size üstünlük sağlayacaktır sports.It her türlü kaleci eldiveni için uygundur.

3.Kullanımı Kolay: Bu sprey, tasarruf sağlayan hassas ve basit kullanım sağlayan ince nozullara sahiptir time.It üstün bir eldiven tutuşunu kolayca elde etmek isteyen yeni başlayanlar için uygundur.

4.Taşınabilir Performans: Ürünümüzün küçük hacimli ve hafif tasarımı ile taşıması kolaydır.Sorunsuz özellikleri, kullanımı ve depolanmasını zahmetsiz hale getirir.

5.Eldivenlerinizi Güvenle Koruyun: Eldiven dostu formülümüz kaleci eldivenlerinizi aşındırmaz veya zarar vermez, bu da uygulamayı güvenli hale getirir.Eldivenlerinizin ömrünü koruyun ve uzatın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin