Masa Aksesuarları ve Düzenleyici

Kalem kart tutucu kutu konteyner kalemlik makyaj Kapları Yeniden Kullanılabilir Uzaktan Kumanda Konteyner Tutucu Suluboya Kalemler İçin

₺126.68 ₺351.90
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w19719

Kırtasiye masa üstü organiser Kutumuz, sınıfınızı hiçbir zaman daha düzenli ve düzenli tutmanıza yardımcı olur.İşaretleme kalemleri ve sulu boya kalemleri için özel olarak tasarlanmış, boya aletlerinizi ve kırtasiye malzemelerinizi de rahatça saklayabilir.Eşsiz tasarımı yerden tasarruf sağlar ve kolay taşıma ve hareket için bir tutamak ile birlikte gelir.Bu çok yönlü ve pratik organizatör kutusuyla düzenli kalın ve çalışma alanınızı düzenli tutun.

Belirleme:

Malzeme: PP

Ağırlık: 435g

Boyutu: (yaklaşık.)25*15.5*17.5 cm/9.84*6.1*6.89 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Kırtasiye masa üstü organiser Kutusu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çok yönlü tasarım: Kırtasiye masa üstü organiser kutumuzla masa alanını en üst düzeye çıkarın.Çok sayıda işlevle, işaretleyicileri, suluboya kalemleri, kırtasiye malzemelerini ve daha fazlasını kolayca düzenleyin ve yönetin, sınıfınızı daha düzenli ve düzenli hale getirin.

2.Mükemmel Dayanıklılık: Bu kırtasiye masa üstü organiser kutusu, işaretleme kalemleri ve sulu boya kalemleri için özel olarak tasarlanmıştır, onları kalem ucu hasarından korur ve servis ömrünü uzatır.

3.Kullanımı kolay: Kırtasiye masa üstü organiser kutumuzla iş akışınızı optimize edin.Eşsiz düzeni ve çok işlevli bölme saklama kutusu, aletlerinizi ve kırtasiye malzemelerinizi saklamayı ve bunlara erişmeyi bir esinti haline getirerek daha verimli bir şekilde oluşturmanıza olanak tanır.

4.Rahatça Taşıyın: Saplı bu eşya saklama aracı, kırtasiye malzemelerinizi evlerde, işlerde, sınıflarda ve ötesinde düzenlemek için mükemmeldir.Kolay ulaşım ve hareket için her yere yanınızda götürün, böylece sık sık düzenli ve görev başında kalabilirsiniz.

5.Yerden Tasarruf Edin: Maksimum organizasyon sağlarken yerden tasarruf etmek için tasarlanan bu kırtasiye masa üstü organiser kutusu, benzersiz ihtiyaçlarınıza göre sınıflandırılıp birleştirilebilen birden fazla bölmeye sahiptir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : masaüstü saklama kutusu
  • Malzeme : Plastik
  • Tip : Kalem Tutucular
  • Kaynak : Anakara Çin