Bavul ve Çantalar

Dans Jaguar Orman Gri Mavi Bir Rahat sırt çantası

₺417.66 ₺835.51
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w19681

Diğer açıklamalar:

Tam genişlikte baskı, çok taraflı baskı

Çevre dostu hafif süper güçlü polyester kanvas ve pürüzsüz fermuar.Yüksek kaliteli malzemeler taşırken kendinizi rahat hissetmenizi sağlar.Boş torba diktir ve ambalaj tipi serttir.

Ürün Performansı:Ergonomik tasarım: Ayarlanabilir omuz askıları ve sırt, konfor sağlamak için yastıklama ile doldurulur, dizüstü bilgisayarlar veya tabletler için yumuşak yastıklama koruması sağlar ve ağır nesneler taşırken sırtınızı korur.Omuzlarda daha fazla rahatsızlık olmayacak.

Çok fonksiyonlu sırt çantası: Moda baskılı sırt çantası, günlük yaşam için mükemmel bir sırt çantasıdır.Hafif ve okul, iş, hafta sonu tatilleri, turizm, yürüyüş, kamp, avcılık, yürüyüş, bisiklet ve diğer açık hava etkinlikleri için uygundur.Ayrıca en iyi arkadaşlarınız, arkadaşlarınız, aileniz, sınıf arkadaşlarınız vb. İçin harika bir Şükran Günü, Noel, doğum günü, Sevgililer Günü hediyesiyim

Büyük kapasite: Dizüstü bilgisayarınız, ipad'iniz, şarj cihazınız, kitaplarınız, kıyafetleriniz, atıştırmalıklarınız, cüzdanınız, kalem kutunuz, cüzdanınız, ders kitabınız, defteriniz vb.İçin uygun 1 ana bölme ve 4 küçük iç cep.Yaratmak. sırayla 2x yan örgü cepler.Ayarlanabilir.Şemsiyeniz, su şişeniz ve meyve suyu kutunuz için uygundur. Anahtarlarınız, telefonunuz, küçük peçeteleriniz, kalemleriniz ve bazı küçük eşyalarınız veya diğer ilkokul malzemeleriniz için uygun 1 Ön fermuarlı cep

Farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle, 1-3 cm içinde bir hata ile bu boyut verileri normal bir olgudur.

Nazik hatırlatma:

Bu görüntünün görüntü efekti yalnızca referans amaçlıdır ve nihai efekt gerçek ürüne tabidir!Üretim partileri, makine ve teçhizat gibi nesnel faktörler nedeniyle, kaçınılması zordur veya küçük renk farklılıkları, konum ve boyut hataları olacaktır.Yukarıdaki problemler normal olaylar ise, satış sonrası tedavi kapsamına dahil edilmeyecektir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Öğe Türü : Sırt çantaları
  • Ana Malzeme : Polyester
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Cinsiyet : Üniseks
  • Astar Malzemesi : Polyester
  • Tarz : Gündelik