Krep Makineleri

Rulo Fırça Toz Torbaları Parçası Yedek Filtreler Kiti Ecovacs Deebot OZMO 920 950 robotlu süpürge Aksesuarları

₺554.21
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w192026

Rulo Fırça Toz Torbaları Parçası Yedek Filtreler Kiti Ecovacs Deebot OZMO 920 950 robotlu süpürge Aksesuarları

[Mükemmel Uyum ]Aksesuar setimiz Ecovacs Deebot OZMO 920, 950 robotlu süpürge Aksesuarları Kiti için çok uyumludur.Modele göre satın aldıktan sonra takılamaması veya temizlik yapamaması sorunu konusunda endişelenmenize gerek yok.

[PRATİK ve çevre]Ürünler, daha sağlıklı bir yaşam ortamı yaratmak için optimum performans sağlamak için yüksek mukavemetli ve çevre dostu malzemelerden yapılmıştır.

[Süper Uygun Fiyatlı Kit]Yüksek kalite ve düşük fiyat ve elektrikli süpürge robot aksesuarlarınızın değiştirme döngüsüyle eşleşerek kullanımı daha uygun hale getirir.Pratik bir kit satın almak size zaman ve para kazandırabilir ve temizlik görevlerinizi verimli hale getirebilir!

[Üstün Performans] Aksesuarların zamanında değiştirilmesi, makinenin kullanım etkisine ve hizmet ömrüne faydalı olacaktır.Aksesuarlarımızı kurduktan sonra, makineniz parke zeminleri, mermerleri, fayansları, halıları vb.Temizlemek için Daha Verimli bir şekilde kullanılabilir., toz, saç, kepek vb. Gibi küçük parçacıklar.ortadan kaybolacak.

[Kurulumu ve Temizlenmesi Kolay] Ellerinizi karmaşık değiştirmeden kurtarın steps.No ekstra araçlar gerekli.Sarf malzemesi ikmal kitinin her 2~3 ayda bir değiştirilmesi

Malzeme: plastik

renk: Siyah + Beyaz

Paket içeriği:

2 x ana fırçalar

5 x HEPA filtreleri

5 çift x yan fırçalar

8 x Paspas bezi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Gerilim (V) : 220V
  • Marka Adı : Cikuso'nun
  • Kaynak : Anakara Çin
  • İşlev : Islak ve kuru
  • Güç (W) : 50W