Ev & Bahçe

5L sulama kovası Uzun Borulu Sulama Su ısıtıcısı Bahçe sulama kabı 3 Yağmurlama Modları Büyük Kapasiteli sulama kovası Pot

₺217.96 ₺435.92
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w191863

Mermi Noktaları:

1. Büyük Kapasite: 5 litrelik büyük kapasiteye sahip bu sulama ısıtıcısı, bitkilerinizi tekrar tekrar doldurmadan sulamanızı sağlar.Bahçeleriniz ve sebze bahçeleriniz için zamandan ve emekten tasarruf edin.

2. Kalın ve Dayanıklı: Bu bitki sulama kabı, tüm yıl boyunca rakipsiz güç ve dayanıklılık için mükemmel kalın PP reçineden yapılmış şık, çağdaş bir görünüme sahiptir.Ayrıca, bitkilerinize veya çevreye zarar vermemek için çevre dostu ve zararsızdır.

3. Geliştirilmiş Sulama Kontrolü: Sızdırmaz bir tasarıma sahip tesis sulama kabımız, ayarlanabilir ve doğru sulama kontrolü sağlayan paslanmaz çelik bir nozüle sahiptir.Sağlam yapısı uzun süreli kullanım sağlar.

4. Esnek Sulama Seçenekleri: Bitki sulama kabı, ince sis, doğru akım veya kafa vermeyen 3 yağmurlama modu sağlar.Meme başı, geniş alanları veya hassas bitkileri kaplamak için yukarı veya aşağı bakacak şekilde ayarlanabilir.Daha çeşitli sulama seçenekleri elde etmek için nozulu çıkarın.Tüm sulama ihtiyaçlarınız için mükemmeldir.

5. Geniş Uygulama: Daha büyük bir şişe ağzı ile bu bitki sulama kabı, tüm yeşillik bitkilerinin, otların, saksı bitkilerinin ve sebze bahçelerinin verimli sulanması için mükemmeldir.Günlük süpürme ve temizlik için olsun, bu çok amaçlı aletle hızlı doldurma ve minimum dökülme rahatlığının keyfini çıkarın.

Detaylar:

5 Litre kapasiteli bu iç mekan sulama kabı PP'den yapılmıştır resin.It su akışını kontrol etmenizi ve nozul başlığı olmadan su kullanmanızı sağlar.Şişe ağzı kolay doldurma için daha büyüktür.Bu kullanışlı sulama kabı ile bitkilerinizi kolaylıkla nemli tutun!

Belirleme:

1. Ürün adı: Bahçe sulama kovası

2. Ürün malzemesi: PP reçine

3. Ürün ağırlığı: yaklaşık 310 gram

4. Ürün boyutu: yaklaşık 31*21 * 24 CM/12.2*8.27*9.45 İÇİNDE

Ambalaj listesi:

1 x Bahçe sulama kovası

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme : Plastik
  • Model Numarası : bitki sulama kabı
  • Tip : Su Kutuları
  • Kaynak : Anakara Çin